je eigen op maat gemaakte website; hèt middel voor jouw strategie

website op maat; je staat er niet alleen voor!

Het belang van een professionele website

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jouw producten of diensten kenbaar te maken bij jouw doelgroep. Een eigen website is de perfecte manier om jouw bedrijfsactiviteiten te stimuleren. Vaak wordt gedacht dat het bouwen van een website alleen betaalbaar is voor grote bedrijven. Wij  geloven dat een professionele website veel kan bijdragen aan het succes van iedere ondernemer en daarom ook voor iedere ondernemer bereikbaar moet zijn!

We vinden het belangrijk dat jij precies weet wat wij voor je doen, zodat je exact weet waar je voor betaalt. We houden niet van verborgen kosten en dat werkt wel zo prettig.

Het is belangrijk om te weten is dat we bij het realiseren van een website niet alles zelf uitvoeren; we doen dit in samenwerking met partners. Door samen te werken met de specialist in een specifiek vakgebied kunnen we niet alleen de juiste personen koppelen aan jouw behoeften, maar ben je er ook van verzekerd dat de echte vakspecialist voor je aan de slag gaat.

01

Kennismaken

We kunnen niet voor je gaan bouwen wanneer we niet weten wat je doet, wilt en verwacht. Met andere woorden: we maken graag uitgebreid kennis met je: stap 1 van het proces!

02

Offerte

Je wilt natuurlijk weten wat de website gaat kosten. Daarom maken we een heldere offerte voor je. We kunnen je verzekeren dat deze offerte aansluit op wat jij voor ogen hebt; we hebben immers uitgebreid met je kennis gemaakt!

03

Website bouwen

Offerte akkoord? We gaan voor je aan de slag. Natuurlijk houden we je op de hoogte van het proces en nemen we je mee in de vorderingen van onze specialistische partners.

04

Website lanceren

Ontwerp en invulling naar wens? Puntjes op de ‘i’ gezet? Dan kan de site het levenslicht zien! Iedere lancering van een website is weer een bijzonder moment; je bent live!

Zet op papier hoe jij het wilt hebben

De juiste woorden aan jouw boodschap

Zoals voor een folder of brochure geldt, geldt het ook voor een website: de tekst moet de juiste woorden geven aan het verhaal van jouw onderneming en product of dienst. Het schrijven van dit soort teksten is een vak; daarom is het is goed te weten dat wij voor dit specialisme samenwerken met ervaren tekstschrijvers. 

Een goed beeld maakt het verhaal compleet

Samen met een goed ontwerp en de juiste tekst, maakt passend beeldmateriaal een website helemaal af. Een beeld ondersteunt de tekst en vice versa. Daarnaast zorgt kwalitatief goed beeldmateriaal voor beleving en geeft het je website meer uitstraling. De inzet van een foto- en of videograaf is daarbij geen overbodige luxe. Wij werken samen met de specialisten op dit vakgebied.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.