Financieel Kordaat Hoogeveen;
Financiële onafhankelijkheid is bereikbaar.

financieel kordaat helpt ondernemers bij geldzaken. geen zorgen hebben over je geld is goud waard.

Financieel Kordaat Hoogeveen

in 2020 heeft Kordaat Ondernemen zich uitgebreid met de tak Financieel Kordaat. Doelstelling hiervan is om ondernemers te adviseren in hun financiële situatie en hun financiële toekomst te plannen. 

Om financieel kordaat te worden moet je inzicht hebben en keuzes maken. De eerste stap? Vragen stellen! Wat wil jij met jouw toekomst? Wat heb je nu en wat wil je later? Wat zijn jouw wensen en doelstellingen? Kun je nu en straks, wanneer de tijd daar is, doen wat je voor ogen hebt? Heb je een woonwens of wil je groeien met jouw bedrijf? Ga je voor NU, later of zoek je de balans? En wat heb je al geregeld? Met andere woorden: we gaan werken aan jouw financieel inzicht en je helpen je met het verkrijgen van financiële rust.

De mens achter de organisatie:

Een expert op het gebied van financiële dienstverlening; dat is Herman Haak ten voeten uit. Talent voor ondernemerschap en passie voor zijn vak, maken dat Herman door veel mensen de financiële huisarts genoemd wordt!

In 2007 werd Herman zelfstandig ondernemer. Gedreven door zijn overtuiging dat financieel advies echt anders kan, startte hij zijn eigen onderneming. Geld maakt niet gelukkig is een uitspraak Herman graag wil nuanceren. Hij is ervan overtuigd dat geld de dingen mogelijk maakt waar je gelukkig van kunt worden. Wanneer je je financien op orde hebt, wordt je leven een stuk relaxter.

Mijn werk is advies, niet het verkopen van producten; zo omschrijft Herman zijn werk bij Kordaat Ondernemen. 

Herman volgde een opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Aan de Fontys Hogeschool volgde hij de opleiding Erkend Hypothecair Planner. Zijn financiele kennis breidde Herman verder uit door het volgen van diverse opleidingen aan opleidingsinstituut Lindenhaeghe.

Herman richt zich dan ook op vragen als: wat wil je met je geld, wat heb je, wat zijn je doelstellingen, heb je je pensioen in beeld en hoe kun je je dromen realiseren? Kortom: hoe word je je bewust van je financiële situatie?

In zijn vrije tijd brengt Herman graag tijd door met zijn gezin en fotografeert hij niet onverdienstelijk. Daar zou hij dan ook later graag meer tijd aan willen besteden!

Contact

Kordaat Ondernemen Hoogeveen - Financieel

Wil je contact met ons opnemen? Vooral doen! We gaan graag met je in gesprek (ook als je niet direct klant bij ons wilt worden :-)! Wij kijken uit naar je bericht!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.