Ontdek hoe je er echt voor staat; De bedrijfsfoto geeft rust

bedrijfsfoto; je staat er niet alleen voor!

De ideale nulmeting

Bij het maken van een bedrijfsfoto maken we bijna letterlijk een afbeelding van je onderneming. Een momentopname zogezegd. Waar sta je als ondernemer, hoe staat je bedrijf ervoor? Wat doe je, hoe doe je dat, wat levert het je op en wat kost het je? We kijken daarbij naar de verschillende onderdelen van je onderneming; niet alleen het financiële plaatje dus! De bedrijfsfoto geeft je een mooi overzicht en vormt de basis of de nulmeting om vanuit verder te gaan.

En dan?

Zo’n nulmeting is natuurlijk harstikke handig en geeft je veel inzicht. Maar het is en blijft wel een nulmeting; een startpunt. Zien of je vooruitgang boekt kan alleen wanneer je blijft monitoren. Ook dat kunnen we voor je doen; kijk maar eens naar ons jaarplan!

Behoefte aan een gesprek?

We kunnen ons voorstellen dat je, los of juist naar aanleiding van de bedrijfsfoto, behoefte hebt om eens van gedachten te wisselen over bepaalde zaken. Misschien sta je voor een beslissing, overweeg je een stap terug of juist voorwaarts te zetten en je gedachten eens tegen iemand aan te houden die onpartijdig en objectief is. Dan is de spiegel iets voor jou!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.