regel je belastingaangifte op tijd; wij doen het correct

belastingaangifte; JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

Nooit meer stress door de blauwe enveloppe; wij doen je belastingaangifte

We kennen ‘m allemaal: de befaamde blauwe enveloppe van de belastingdienst. Dat ‘ie komt, staat vast en wanneer vaak ook. Maar wanneer je je aangifte op tijd in orde hebt, maak je zo’n brief met heel wat minder stress open!

Wat we voor je kunnen doen

Op het gebied van belastingaangifte kunnen we je helpen bij zowel de IB (inkomstenbelasting), OB (omzetbelasting oftewel BTW-aangifte) en de VPB (vennootschapsbelasting).

IB staat voor inkomstenbelasting. Over het inkomen moet belasting worden betaald. Hoeveel er betaald moet worden, hangt af van je inkomen en je vermogen.

Omzetbelasting (BTW)is de belasting die je betaalt over de omzet. Per maand, kwartaal of jaar wordt hiervan aangifte gedaan. Op dat moment betaal je de BTW, verminderd met de BTW die je zelf betaald hebt over zakelijke kosten.

Tot slot zijn er organisaties die vennootschapsbelasting (VPB) moeten betalen; BV’s,  NV’s en Coöperaties. Daarnaast geldt de VPB soms voor stichtingen en verenigingen.

Wanneer je je belastingaangifte aan ons uitbesteed, zorgen wij ervoor dat alle gegevens compleet zijn. We controleren de gegevens op correctheid en  houden rekening met alle mogelijke aftrekposten. We versturen de belastingaangifte.

Wat levert het je op?

Wanneer we de belastingaangifte voor jou in orde maken, heb je er zelf geen omkijken meer naar. Wij zorgen dat de Belastingdienst jouw aangifte correct en op tijd ontvangt.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.