BOEKHOUDEN IS MEER DAN CIJFERS; actueel INZICHT IS van essentieel belang

kordaat boekhouden helpt ondernemers realtime inzicht te verkrijgen in hun financiële situatie.

Wat kunnen wij voor je doen?

Volledige
boekhouding

Salaris-
administratie

Belasting-
aangifte

Kostprijs
berekenen

Opstellen
jaarrekeningen

Financiële
strategie

Je boekhouding: noodzakelijk kwaad of krachtig hulpmiddel voor je onderneming?

Bij Kordaat Ondernemen denken we het laatste. Maar we snappen ook heel goed dat het nou niet bepaald je favoriete klusje is. Daarom doen we het graag voor je.

Werk je met Yuki? Exact online? Is SnelStart het voor jou of doe jij je boekhouding in Rompslomp of welk ander pakket dan ook?  Hoe je het ook wilt, welk boekhoud-programma je ook gebruikt: als het voor jou beter en/of handiger is, doen wij de complete administratie voor je (we kunnen zelfs met de aloude schoenendoos overweg).

En met administratie bedoelen we ook echt alle administratie: de jaarstukken, de belastingaangifte (ib en vpb), de loonbelasting en de salarisadministratie.

Voor iedere ondernemer

Of je nu een eenmanszaak runt of een BV hebt: we zijn je van dienst met onze kennis en kunde. En als dat nodig is hebben we een fiscalist en/of accountant bij de hand.

Wil je meer weten of gewoon eens met ons van gedachten wisselen over hoe je je boekhouding nu eens echt voor je gaat werken? Neem contact met ons op. We helpen je graag, je staat er niet alleen voor!

Je boekhouding? Uiteraard realtime!

Ken je ze nog? De ordners in de kast? Hup weer uit de kast om de gegevens te verwerken. Je hebt het betreffende bonnetje minstens 3 keer in je hand. Wanneer je online werkt hoef je je gegevens maar één keer in te vullen en worden ze meteen verwerkt. Dat levert je niet alleen tijd op; de kans dat je een fout maakt is ook veel kleiner. 

Een online boekhoudprogramma kan ook verbonden worden aan verschillende systemen. Denk aan internetbankieren, facturatie of (als je een winkel hebt) aan je kassa. 

De cijfers van het moment geven ons actueel inzicht in het resultaat. En dat kunnen we dan direct afzetten tegen de doelstellingen. ‘Realtime’ betekent dus eigenlijk ook ‘realtime’ ondernemen! En dat werkt wel zo prettig!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.