Kordaat toetsen

Leren van het verleden, inrichten van het heden, borgen van de toekomst.

Wat kunnen wij voor je doen?

Kordaat Toetsen helpt ondernemers met het toetsen van de huidige administraties en geeft advies voor financiële stabiliteit in de toekomst. 

Naast het ondersteunen van bedrijven die een audit nodig hebben, zijn we er ook voor bedrijven die niet direct een accountantsverklaring of audit nodig hebben (MKB, ZZP). Samen voeren wij met de ondernemer wel de benodigde audits uit om zo toekomstgericht de meest optimale vorm van organisatie, fiscale eenheid en ondernemersvorm te realiseren en te continueren.

Cijferanalyse

Jaarafsluitingen

financiële stromen

Besloten vennootschap starten/stoppen

Auto naar privé

Eenmanszaak naar bv

management contracten

naamswijzigingen

dividend aangifte

jaarrekeningen

vpb aangiftes

ib aangiftes

risicoanalyse

Samenstelverklaring

Duurzaamheidsverslaggeving

Samen met Kordaat Toetsen ontdek je jouw kracht voor financiële groei en succes

Bij Kordaat Toetsen zetten we de ervaring en expertise van ons team in om organisaties, fiscale eenheden en ondernemers te helpen om op het meest optimale niveau te komen. We testen en optimaliseren financiële situaties om jou te ondersteunen bij groei en succes. Onze aanpak draait om inlevingsvermogen, authenticiteit en een diep begrip van de uitdagingen van ondernemers.

Ondersteuning en begeleiding kan het verschil maken

Michel, directeur van Kordaat Toetsen, begrijpt uit de eerste hand de uitdagingen waarmee ondernemers te maken krijgen. Geïnspireerd door de toewijding van zijn ouders om een goede toekomst op te bouwen, streeft Michel ernaar dezelfde steun door te geven aan ondernemers, om hen te helpen groeien en hun doelen te bereiken. Hij gelooft in de waarde van ondersteuning en begeleiding bij het nastreven van ondernemerschap; uit eigen ervaring weet Michel hoeveel verschil het kan maken.

Wij geloven sterk dat iedereen het vermogen heeft om te groeien en te slagen, en we helpen dan ook graag bij het behalen van zakelijke doelen. Ons streven is om een omgeving te creëren waarin dit potentieel tot uiting kan komen. Dit komt allemaal terug in de verschillende diensten die wij aanbieden, zoals analyse van financiële stromen, risicoanalyse, het omzetten van een eenmanszaak naar een BV, of bijvoorbeeld de aangifte van dividenden.                                              

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.