verkoop waar en wanneer je wilt; je eigen webwinkel maakt het mogelijk

webwinkel op maat; je staat er niet alleen voor!

Online je producten verkopen in je eigen webshop!

Verkoop je online producten aan consumenten of bedrijven? Dan doe je dat doorgaans via een webwinkel. Aan het faciliteren van een webwinkel zitten veel haken en ogen. Zo moet je bijvoorbeeld rekening houden met verschillende betaalmogelijkheden en is ook de privacy en veiligheid van klant- en betaalgegevens erg belangrijk. Wij kunnen je helpen bij de implementatie van een veilige en goed werkende webwinkel in jouw website!

Wat kunnen we voor je doen

We zorgen voor een goed werkende webwinkel waarin product-, voorraad- en klantenbeheer goed geregeld zijn. Alle betalingen die je in de webshop ontvangt zijn via één platform inzichtelijk.

De webwinkel is uitgerust met een mogelijkheid tot het maken van rapportages voor snelle inzichten. De achterkant van de webwinkel (waar jij toegang tot hebt) is voorzien van een overzichtelijk dashboard.

Voor de klant zijn er verschillende betalingsmogelijkheden. Denk aan iDEAL, Afterpay en/of creditcard.

24 uur per dag open

Met een goed werkende webwinkel ben je 24 uur per dag open! Je kunt je klanten goed van dienst zijn en je producten eenvoudig voor het voetlicht brengen. Wanneer wij de webwinkel voor je ontwikkelen en implementeren heb je er zelf geen omkijken meer naar. Het enige dat jij nog hoeft te doen is het toevoegen van je artikelen, het verwerken van de betalingen en uiteraard het verzenden van de bestelling!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.