HOE HEB JE GEPRESTEERD; laat een jaarrekening opstellen

jaarrekening opstellen; je staat er niet alleen voor!

Het opstellen van je jaarrekening

De jaarrekening of financieel jaarverslag is een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van een bedrijf of organisatie. Een jaarrekening opstellen kost tijd en energie: tijd die jij misschien liever in je onderneming steekt. Als je een adviseur inschakelt om je jaarrekening te maken dan weet je zeker dat deze klopt en (indien nodig) op tijd gedeponeerd is bij de Kamer van Koophandel.

Wat we voor je kunnen doen

Bij bepaalde rechtsvormen moet je een jaarrekening jaarlijks digitaal deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK).  Bijvoorbeeld als jouw bedrijf een BV is, een NV of een VOF. Maar ook Stichtingen en buitenlandse rechtspersonen met een vestiging in Nederland moeten hun jaarrekening deponeren. Wij zorgen ervoor dat jouw jaarrekening goed aansluit op je zakelijke administratie. Loopt de administratie al bij ons? Dan levert het opstellen van een jaarrekening jou geen verrassingen op. Op 31 december weet je waar je staat!

Wat levert het je op?

Je weet zeker dat je jaarrekening helemaal tip-top in orde is. Je hebt zelf geen omkijken naar het opstellen ervan en je kunt erop vertrouwen dat de jaarrekening voldoet aan alle eisen die er voor een jaarrekening van jouw type bedrijf zijn opgesteld.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.