Een kritische blik op jezelf; WIj bieden je de spiegel

De spiegel; je staat er niet alleen voor!

Kijk eens naar jezelf

In de psychologie betekent ‘In de spiegel kijken’  eerlijk naar jezelf kijken en jouw eigen gedrag goed bestuderen. We hoeven je niet te vertellen dat je dat  als ondernemer ook regelmatig zou moeten doen. Het kan je helpen bij het nemen van beslissingen. Toch kunnen we ons voorstellen dat het soms lastig is om in de spiegel te kijken. Of je ervaart dat je, ondanks dat je goed bij jezelf te rade bent gegaan, er toch niet helemaal uitkomt. Weet dan dat er nog een spiegel is waar je in kunt kijken: de spiegel van Kordaat Ondernemen!

Wat we voor je kunnen doen

Ervaren als we zijn kennen we het klappen van de zweep. We zijn thuis in alle facetten van het ondernemerschap en weten dat ondernemen vele gezichten kent. Wij zijn er om met je te sparren, met je van gedachten te wisselen over zaken waar je graag eens de eerlijke mening van een onpartijdige deskundige over hoort. 

Dat kunnen we als geen ander. We gaan open en eerlijk met je in gesprek, houden je een spiegel voor en geven je richting.  En geloof ons, dat kan heel verhelderend werken op de momenten dat je eigen spiegelbeeld het even laat afweten.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.