Kordaat in je recht;
geen zorgen op juridisch gebied

Wij vinden dat betrouwbare juridische documenten toegankelijk moeten zijn voor iedereen. VDT en Kordaat Ondernemen met je mee.

Abonnement Arbeidsrecht modellen

Kies voor een online portaal met meer dan 100 actuele HR documenten. Voor iedere situatie de juiste documentatie. Slechts € 50 per maand. 

Abonnement Ondernemingsrecht modellen

Kies voor een online portaal met meer dan 30 actuele juridische documenten. Alle basisdocumenten en brieven dagdagelijks paraat. Slechts € 50 per maand. 

Abonnement Incasso service

Kies voor snelle en effectieve incasso van facturen. No cure no pay, uitgevoerd door advocaten. Slechts € 50 per maand. 

Meerdere abonnementen nodig?

Kies met korting 

1 abonnement naar keuze

50 Maandelijks
  •  
0% korting

2 abonnementen naar keuze

75 Maandelijks
  •  
25% korting

3 abonnementen naar keuze

100 Maandelijks
  •  
33% korting

Incasso service

Wij vinden het belangrijk dat je krijgt waar je recht op hebt. Daarom bieden wij het abonnement Incasso-service aan, in samenwerking met VDT Advocaten. Hiermee kun je onbeperkt onbetaalde facturen ter incasso aanbieden. No cure, no pay. Niet aan een incassobureau, maar aan gespecialiseerde incasso-advocaten. 

Je krijgt als abonnementhouder een eigen incassoportaal, waar je iedere vordering eenvoudig online kunt indienen en waar je ook de voortgang van jouw incasso’s kunt volgen. Met het abonnement profiteer je van voordelige vaste tarieven in de (weinige) gevallen waarin jouw advocaat toch rechtsmaatregelen adviseert. Ook heb je toegang tot onbeperkt eerstlijns advies bij incassovraagstukken en jouw betalingsvoorwaarden worden gratis op orde gemaakt.

Arbeidsrecht modellen

Voor iedere situatie de juiste documentatie. Dat hoort er tegenwoordig gewoon bij. Daarom maken we het je heel makkelijk met de uitgebreide modellen database van de arbeidsrechtadvocaten van VDT. Daar vind je niet alleen alle soorten arbeidscontracten, maar ook brieven, checklists en formulieren. Juridisch altijd juist en bijgehouden naar de laatste stand van zaken. Ook vind je hier allerlei leesbare en vriendelijke varianten en zijn er telkens toelichtingen, gebruiksaanwijzigen en opmerkingen toegevoegd, zodat je de documentatie ook snapt en op de goede manier gebruikt. Klik hier voor een overzicht van alle modellen.

Ondernemingsrecht modellen

Als je zaken doet loop je al snel tegen situaties aan die je eigenlijk snel op papier moet kunnen zetten. Maar die documenten zijn vaak niet voorhanden. Zonde. Vandaar dat we samen met VDT een modellendatabase hebben opgezet met uiteenlopende modellen. Dat biedt een goede basis voor dagdagelijks gebruik. Denk aan modellen voor geldleningsovereenkomsten, NDA’s, AVA notulen of sommatiebrieven. Geef gerust verzoeken door, dan kijken we of we de modellendatabase kunnen uitbreiden.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.