kordaat ondernemen hoogeveen, je staat er als ondernemer niet alleen voor.

kORDAAT ONDERNEMEN BIEDT HULP AAN ONDERNEMERS BIJ ALLE FACETTEN VAN ONDERNEMERSCHAP

Kordaat Ondernemen is een onderneming van Gert-Jan en Edwin . Samen bieden we onder de naam ‘Kordaat Ondernemen’ ondernemers heldere, praktische en recht door zee begeleiding.

Die begeleiding doen we vanuit onze kennis, kunde en ervaring. Wij zijn zelf doorgewinterde ondernemers: in de markt bekend als professionals in controlling, administratie én commercie. Ons cliëntenbestand is divers: zzp-ers, midden- en klein bedrijf uit verschillende branches. Ze hebben één ding gemeen: ze worstelen met dezelfde issues: hoe staat mijn onderneming er voor, heb ik wel de juiste mensen op de juiste plek, hoe behaal ik een (nog) beter rendement en waar wil ik eigenlijk naar toe in de toekomst? Wij helpen ze deze vragen te beantwoorden.

De mensen achter de organisatie:

Gert-Jan 
Met een MBA Business Development, ruime ervaring op managementniveau bij aansprekende bedrijven als Ricoh en Biesheuvel Techniek en een meer dan ruime ervaring als ondernemer mag je Gert-Jan met recht een Kordaat Ondernemer noemen. 

In zijn vrije tijd is Gert-Jan enthousiast hardloper en hobbykok en is hij voorzitter van ‘Ondernemend Hoogeveen’, de representatieve vertegenwoordiging van het Hoogeveense bedrijfsleven.

Gert-Jan richt zich bij zijn werkzaamheden op bedrijfsprocessen en buigt deze om naar businessmodellen die rendement opleveren. Maar meer dan dat werkt deze Kordaat Ondernemer graag met mensen; hij haalt er veel voldoening uit om mensen in beweging te krijgen, hun talenten te vinden en deze in te zetten. Het vinden van de optimale combinatie tussen de processen en de mensen binnen een organisatie: dáár ligt de kracht van Gert-Jan!

Edwin 
Zijn brede oriëntatie en stevige theoretische basis aan de Hogeschool Saxion maken van Edwin een Kordaat Ondernemer pur sang. Verbindend, stimulerend, inspirerend en altijd het beste resultaat: dat zeggen de meeste mensen wanneer je hen vraagt wie Edwin is. 

In zijn vrije tijd toert Edwin graag in zijn camper door Europa en maakt hij tijd vrij voor zijn rol als commissaris bij Theater de Tamboer in Hoogeveen. Voor die rol rondde Edwin onlangs Governance Essentials af; het certificeringsprogramma voor commissarissen en toezichthouders. Edwin werkte op management- en directieniveau bij bedrijven als Koops Furness, Stern, Broekhuis en Bovemij en was eerder als zelfstandig ondernemer actief in de FMCG-branche en zakelijke dienstverlening. Zijn uitgangspunten voor een gedegen samenwerking? Heldere afspraken en duidelijke meetpunten. Hij neemt afstand daar waar nodig en komt in actie waar het moet.

Contact

Kordaat Ondernemen Hoogeveen

Wil je contact met ons opnemen? Vooral doen! We gaan graag met je in gesprek (ook als je niet direct klant bij ons wilt worden :-)! Wij kijken uit naar je bericht!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.