Hulp bij salarisverwerking
van jouw onderneming

kordaat mensenwerk helpt ondernemers bij het krijgen en onderhouden van de goede werkgever-werknemer relatie.

Salarisstrook

Professionele, punctuele en snelle dienstverlening.
Naast een uitstekende salarisverwerking biedt Kordaat Ondernemen ook de extra service die u van een full service kantoor mag verwachten. Of u nu een kleine of grote onderneming bent, onze payroll outsourcing is altijd in uw voordeel. Je bent vrij om te doen waar je goed in bent en wij zorgen voor een accurate, professionele en snelle verloning.

Kordaat Ondernemen denkt met u mee
Als payrollspecialisten bij Kordaat zijn we altijd op de hoogte van de laatste wijzigingen in wet- en regelgeving en adviseren we u graag hoe u hiervan kunt profiteren. We gebruiken cloud gebaseerde salarissoftware voor alle klanten. Zo is uw administratie altijd veilig en transparant.

 

Pro's van Kordaat Ondernemen

  • Volledige salarisadministratie
  • Alle belangrijke salaris documenten en rapportages zijn beschikbaar
  • Vast tarief per loonstrook
  • HR signalen en management rapportages
  • Toegang tot digitale documenten en personeelsdossiers
  • Persoonlijk en deskundig advies
  • Ervaring in alle sectoren
  • Geen opzegtermijn
  • Geen verborgen kosten en geen kleine letters
  • Salarismogelijkheden

 

Al onze diensten zijn op maat gemaakt, maar om u een idee te geven van de mogelijkheden hebben wij twee pakketten samengesteld.

Full Service; volledig uitbesteden

Kiest u voor het ‘full service pakket’, dan nemen wij alle HR en payroll voor onze rekening. Het enige wat u hoeft te doen is de wijzigingen door te geven. Naast een snelle en accurate verloning hebben wij ook een “signaalfunctie” voor onze opdrachtgevers. Dit betekent dat we altijd rekening houden met wijzigingen in relevante wet- en regelgeving, toezien op naleving van alle collectieve voorwaarden en aandacht hebben voor contractuele instrumenten. Dus kies je voor full service betaalautomaat en fooien? Dan weet u zeker dat uw beheer in goede handen is en kunt u zorgeloos ondernemen!

Administratie service; gedeeltelijk uitbesteden

Liever zelf de wijzigingen schrijven maar de verdere verwerking uitbesteden? Vervolgens kunt u kiezen voor ‘administratie service’. Zo bent u verzekerd van een accurate en zorgvuldige salarisverwerking, maar wel tegen een lagere prijs. Deel uw wensen met ons, want in overleg is veel mogelijk.

Abonnementen

…..

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.