KORDAAT ONDERNEMEN LEUSDEN;
JE STAAT ER ALS ONDERNEMER NIET ALLEEN VOOR.

kORDAAT ONDERNEMEN BIEDT HULP AAN ONDERNEMERS BIJ ALLE FACETTEN VAN ONDERNEMERSCHAP

Kordaat Leusden:

Sinds januari 2023 heeft Kordaat Ondernemen zich uitgebreid met een nieuwe vestiging! Otto de Veen is met zijn ervaring en expertise in het vakgebied van de financiële dienstverlening een goede toevoeging aan het team van Kordaat Ondernemen. Een mooie combinatie, waarmee wij onze diensten nog verder kunnen uitbreiden. Met een hoop ervaring in het ondernemen gaat hij samen verder onder de vlag van Kordaat Ondernemen. Op deze manier bieden wij nu ook in Leusden advies aan ondernemers op alle vlakken. Daarnaast kunnen ondernemers natuurlijk ook hier terecht voor al onze andere diensten.

Ben jij ondernemer in de buurt van Leusden?  Neem dan gerust eens contact op!  

De mens achter de organisatie:

Otto de Veen:
Mijn naam is Otto de Veen, ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Ik ben een grote liefhebber van Disney en wil graag alle Disneyparken in de wereld bezoeken. Mijn werkwijze is ingewikkelde dingen makkelijk maken. Dit zie je terug in mijn lieveling Disney karakter: Goofy.

Otto bezit alle  WFT- diploma’s en kan jou ook helpen met erfrechtplanning.

De mens achter de organisatie:

Xamira de Veen
Mijn naam is Xamira en ik ben 27 jaar. Ik ben werkzaam bij Kordaat Verzekeringen, hier houd ik mij voornamelijk bezig met de particuliere binnendienst. In het verleden heb ik gewerkt in de detailhandel en horeca. 

Contact

Kordaat Ondernemen Leusden

Wil je contact met ons opnemen? Vooral doen! We gaan graag met je in gesprek (ook als je niet direct klant bij ons wilt worden :-)! Wij kijken uit naar je bericht!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.