Kordaat in je recht;
geen zorgen op juridisch gebied

kordaat in je recht staat ondernemers bij op juridisch vlak

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Arbeidsrecht

Je gaat er natuurlijk vanuit dat het tussen jou en je werknemer soepel verloopt. Maar eerlijk is eerlijk: er kan zelfs bij beste werkgever en werknemer een situatie ontstaan waarbij je tegenover elkaar komt te staan en je als werkgever juridisch advies nodig hebt. Niet iedere jurist of advocaat is thuis op ieder gebied, je hebt de hulp nodig van een specialist!

Het arbeidsrecht is de tak van het recht die de verhouding tussen een werkgever en een werknemer regelt. Een arbeidsrechtsjurist of -specialist is dan ook de aangewezen persoon om je bij te staan. Een deskundig en ervaren expert die helemaal thuis is op dit specifieke vakgebied.

Bij Kordaat In Je Recht kunnen wij je helpen wanneer je de hulp nodig hebt van een juridisch adviseur. 

Wat kan Kordaat In je recht voor jou betekenen?

We kunnen ondersteuning bieden bij het maken van arbeidscontracten aan en het controleren van bestaande contracten. Ook over de onderwerpen Medezeggenschap (OR), Flexibele Arbeidsvoorwaarden en Collectief Arbeidsrecht kunt u bij ons terecht. Wij staan ​​zowel werkgevers als werknemers bij in ontslagzaken en adviseren over compensatie, herstructurering, concurrentiebedingen, gezondheidskwesties, sociale planning, payroll en detachering. Bij een gerechtelijke procedure kunnen wij ook rechtsbijstand bieden. 

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.