DE JUISTE ONLINE STRATEGIE; hoe bereik je de doelgroep?

kordaat media helpt ondernemers bij het opzetten en uitvoeren van de perfecte online strategie.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Marketing
strategie

Huisstijl
en logo

Website
op maat

Website
vindbaarheid

Social media
beheer

Adverteren op
social media

Webwinkel
op maat

Adverteren
op Google

Hosting
ondersteuning
& onderhoud

Zet op papier hoe jij het wilt hebben

Hoe vertel je het je doelgroep?

(Online) marketing maakt voor nagenoeg iedere ondernemer onderdeel uit van de business.

Met marketing bedoelen we alle activiteiten die te maken hebben met overbrengen van de waarde van jouw merk, product of dienst aan jouw doelgroep.

Marketingactiviteiten kunnen niet alleen gericht zijn op het aanzetten van klanten tot een aankoop. Ook het vergroten en verbeteren van de naamsbekendheid en het imago van je bedrijf, vallen onder het werkgebied van de marketing.

Vertel het op het web!

Online marketing is het verzamelwoord voor alle digitale vormen van marketing. Je gebruikt het internet voor de promotie van je product, dienst of bedrijf.

Wanneer je denkt aan online marketing, denk je meestal als eerste aan een website; een geweldige manier om informatie te geven, je dienstverlening aan te bieden of (via een webshop) je producten te verkopen.  Zoekmachines, sociale media, e-mail en online reclame kunnen worden gebruikt om bezoekers naar een website te trekken en hen te triggeren in contact met jou te komen.

De kracht van like & follow!

Niet meer weg te denken uit ons leven en in het bezit van een commerciële slagkracht van jewelste: social media! Facebook, YouTube, LinkedIn, Twitter, Instagram, Snapchat; ze bieden geweldige mogelijkheden om je klant te bereiken. Maar hoe?

Wij kijken eerst welke kanalen het meest interessant voor jou en je bedrijf zijn. Zo kunnen we Facebook inzetten voor informatieve berichten en gebruiken we LinkedIn om jouw professionaliteit te laten zien aan de zakelijke markt. Het is maar net wat het beste werkt voor jou!

Zet Social Media in om jouw business te groeien
error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.