Het is weer tijd voor ondernemen; Je staat er niet alleen voor

hulp bij alle facetten van het ondernemerschap!

Wat kunnen wij voor je doen?

Bedrijfsfoto

Jaarplan

De spiegel

Bij ondernemerschap kun je best wat advies gebruiken toch?

Onze ervaring is dat veel ondernemers worstelen met dezelfde issues: hoe staat mijn onderneming er voor, heb ik wel de juiste mensen op de juiste plek, hoe behaal ik een (nog)beter rendement en waar wil ik eigenlijk naar toe in de toekomst? En ondertussen moet je ook nog ondernemen… Een eenduidig antwoord op al je vragen hebben we niet. Een instant recept voor succes evenmin. Maar wat we je wel kunnen bieden is een optimale ondersteuning bij de verschillende facetten van jouw bedrijf. We kunnen je helpen, adviseren en ondersteunen op het gebied van strategie, inzicht, mens/medewerker en uitvoering!

De winst van weten hoe je ervoor staat

Ons advies kan bestaan uit bijvoorbeeld het maken van een bedrijfsfoto, een jaarplan of – heel praktisch- het sparren over zaken waar je tegenaan loopt als ondernemer.

Bij de bedrijfsfoto maken we bijna letterlijk een afbeelding van je bedrijf. Hoe ziet het eruit? Waar sta je voor, wat doe je, voor wie doe je het, wat brengt het  op en wat kost het? Met andere woorden: de bedrijfsfoto is de nulmeting waarmee je verder kunt.

Hoe je verder gaat kunnen we vastleggen in een jaarplan; een heldere kalender waarin we met elkaar afspraken maken over wanneer en op welk vlak we samen met jou kijken naar de vorderingen en ontwikkelingen in je onderneming. We slaan piketpaaltjes en koppelen daar strategische, tactische en praktische acties aan. 

Hou jezelf eens een spiegel voor

Vind je dat lastig? Dan houden wij ‘m graag voor je vast! Onze spiegelgesprekken staan garant voor inzichten, aha-momenten, vallende kwartjes, tegenspraak en steeds weer energie. We sparren graag met je over uiteenlopende zaken. De start van je bedrijf, wel of niet uitbreiden, een nieuw product lanceren, opvolging of bedrijfsbeëindiging. Waar je ook tegenaan loopt en waarbij je ons advies ook nodig hebt, wij zijn er voor ondernemers zoals jij.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.