geen zorgen over je financiën; nu en in de toekomst

we helpen je met ons financiële rust-abonnement

Particulier

Financiële rust betekent voor ons dat je je geen zorgen maakt over je financiën nu en in de toekomst. Dat bereik je door een helder inzicht te hebben in je financiële situatie. Het maken van een plan hoort daar natuurlijk ook bij.  Zo weet je wat je nu moet doen om het financieel goed geregeld te hebben voor later.

Weet jij of je zorgeloos van je oude dag kunt genieten? Weet jij hoe hoog je pensioeninkomen is? Is het je droom om eerder te stoppen met werken en wil je weten wat dat financieel betekent? Wij kunnen je helpen bij die specifieke vragen!

Weet jij wat de financiële gevolgen zijn wanneer je door een ongeval of ziekte niet meer zou kunnen werken? En wat je je daar zelf voor kunt regelen? Wij leggen het je graag uit!  

Geen fijn onderwerp, maar wél iets om over na te denken: wat gebeurt er als je vroegtijdig komt te overlijden? Wat zijn de financiële gevolgen voor de mensen die je achterlaat? Wij maken het voor je inzichtelijk en, minstens zo belangrijk, geven je advies.

Voor particulieren hebben we het Financeel Rust-abonnement.

Ondernemer

Als ondernemer vraagt je bedrijf veel van je. Je wilt dat je onderneming groeit, maar tegelijkertijd moet de onderneming ook kunnen voorzien in financiële zekerheid voor jou en je gezin. Heb je dat allemaal in beeld en geregeld?

Goed ondernemerschap gaat over het hier en nu én over de toekomst. Die van jezelf bijvoorbeeld. Bouw je voldoende kapitaal op om straks lekker van te leven? Wat gebeurt er als je uitvalt door ziekte? En op welke manieren kun jij jouw dierbaren financieel beschermen wanneer jij komt te overlijden?  Wij maken het voor je inzichtelijk en, minstens zo belangrijk, geven je relevant advies.

Voor ondernemers hebben we het Financieel Rust-abonnement.

Financiële rust abonnement

Met het afsluiten van het Financiële Rust-abonnement  ben je nu en later verzekerd van financiële rust. We houden jaarlijks een vinger aan de pols; zijn er of verwacht je belangrijke wijzigingen in je leven?  Een regelmatige check-up zorgt ervoor dat je verzekeringen, hypotheek en/of financiële producten actueel blijven. Een goed advies hoort daar uiteraard bij! We vinden het belangrijk dat je weet dat wij onafhankelijk zijn. Je betaalt namelijk voor het werk dat wij voor je doen. We ontvangen hiervoor geen enkele beloning van de bank of verzekeraar. Ook fijn om te weten: je zit nooit aan ons vast! Het Financiële Rust-abonnement is altijd op te zeggen. Het Financiële Rust-abonnement kent drie varianten: basis, compleet en uitgebreid.

Bekijk onze abonnementen

Basis

Met een basis-abonnement houden wij al jouw schadeverzekeringen of één losstaand complex product (bijvoorbeeld een levensverzekering, bankspaarproduct of een uitvaartverzekering) in beheer. Daarbij ontvang je een overzicht van je netto inkomen bij pensioen en overlijden.  

Compleet

Met een compleet-abonnement kun je naast je schadeverzekeringen óók het beheer van alle complexe financiële producten (zoals een levensverzekering, bankspaarproduct of een uitvaartverzekering) . Daarbij ontvang je een overzicht van je netto inkomen bij pensioen en overlijden.  

Uitgebreid

De naam zegt het al: bij het uitgebreide abonnement heb je geen omkijken meer naar je financiële producten.  We beheren je schadeverzekeringen, al je complexe financiële producten (bijvoorbeeld een hypotheek, levens- of pensioenverzekeringen) én we maken iedere drie jaar een nieuwe financiële foto (inclusief adviesgesprek).

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.