laat zien waar je voor staat; de juiste huisstijl voor jouw bedrijf

huisstijl en logo ontwerpen; je staat er niet alleen voor!

De identiteit van je onderneming: huisstijl en logo

Hoe je je presenteert als bedrijf zegt heel veel over wie je bent. Kleurgebruik, logo, manier van aanspreken; zelfs het lettertype dat je in je bedrijfsuitingen gebruikt is van invloed op de identiteit van je bedrijf. Een goed voorbeeld van dat laatste is het magazine LINDA. Wanneer je het bijbehorende lettertype ziet en de manier waarop zij de ‘punt’ gebruiken in hun uitingen, dan weet je meteen: dat is Linda! Tel daar taal-. logo- en kleurgebruik bij op en het herkenbare plaatje is compleet.

Een passend logo bij jouw onderneming

Logo; meer dan een plaatje

Een logo zegt meer over je bedrijf dan je denkt. Het is de afbeelding waaraan mensen jouw bedrijf gaan herkennen, waar ze jouw diensten, service en producten aan gaan koppelen. Het is dus erg belangrijk dat je logo zorgvuldig ontworpen wordt. Het is niet gemakkelijk om het beeld wat je in je hoofd hebt op papier te zetten. Daar heb je bepaalde vaardigheden voor nodig. Wij zetten het beeld wat je in je hoofd hebt voor jou op papier.

Huisstijl

Een logo zonder huisstijl is bijna onmogelijk. We ontwikkelen daarom nagenoeg ook altijd een complete huisstijl voor je onderneming:

We bedenken een pay-off of slogan, we helpen je met het bepalen van de kleuren die gebruikt gaan worden. Het lettertype stellen en leggen we vast. We realiseren stijlelementen en indien dat nodig is ontwikkelen we ook een fotografische stijl. 

Kortom: we doen er alles om jou onderneming de herkenbare identiteit te geven die het verdient!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.