Besloten vennootschap starten/stoppen

Starten of stoppen met je BV; je staat er niet alleen voor.

Het opstarten van een BV

Gefeliciteerd, je hebt ervoor gekozen om een Besloten Vennootschap (BV) te starten! Bij het opstarten van een BV in Nederland komt veel kijken. Wij staan klaar om je zorgvuldig te begeleiden door deze juridische en administratieve processen. Deze procedure omvat het selecteren van een geschikte bedrijfsnaam, het opstellen van de oprichtingsakte en het registreren van de onderneming bij de Kamer van Koophandel (KvK), evenals het regelen van fiscale zaken. Onze dienstverlening is speciaal ontworpen om ondernemers en toekomstige bedrijfseigenaren te begeleiden om aan alle wettelijke vereisten te voldoen en het oprichtingsproces soepel te laten verlopen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een succesvolle start van jouw BV!

Stoppen met je BV?

Het beëindigen van een BV is geen lichte zaak. We begrijpen dat dit een belangrijk en complex proces is, en ons ervaren team staat klaar om je hierbij te ondersteunen. Wij zorgen ervoor dat de liquidatie soepel verloopt en voldoet aan alle geldende wet- en regelgeving, terwijl we je adviseren en bijstaan om ervoor te zorgen dat jouw transactie correct en rechtsgeldig wordt afgehandeld.

Onze diensten

Onze diensten omvatten analyse en advies over te liquideren activa, voorbereiding van benodigde documenten, invullen van KvK-formulieren, opstellen van ontbindingsbesluit, balans, staat van baten en lasten, toelichting over bezittingen, verdeling van openstaande schulden, voorbereiden van schriftelijke informatie voor schuldeisers, vereffenen van activa en schulden, deponeren van voorafgaande jaarrekeningen, informeren van openstaande schuldeisers over turboliquidatie, en ondertekenen en opsturen van documenten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om te beginnen met het proces van liquideren van jouw BV. We staan klaar om jou te helpen bij elke stap van het proces.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.