marketing op het hoogste niveau; adverteer op social media

adverteren op social media; je staat er niet alleen voor!

Laat je zien op social media

Social media hebben een vaste plek in ons leven gekregen. Er zijn maar weinig mensen die geen account hebben op een platform als Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest of LinkedIn. Dat maakt social media een uitstekend middel om je doelgroep te bereiken. 

Snel nieuwe volgers en fans

De kracht van social media zit in het aantal volgers, likes en fans. Het is dus zaak dat je je volgersbestand niet alleen uitbreidt, maar dat deze volgers ook waardevol zijn. Bijvoorbeeld Instagram: Er zijn talloze strategieën om Instagram-volgers te krijgen. Een daarvan is bijvoorbeeld dat je zelf het initiatief neemt en contact opneemt met profielen die voor jou of jouw bedrijf interessant zijn. Het handmatig zoeken naar deze mensen en bedrijven is echter tijdrovend werk dat kan worden opgeslagen via apps om mensen op Instagram automatisch te volgen. Wanneer je dit goed inregelt kan je dat tot 1500 volgers per maand opleveren; een forse uitbreiding van je bereik dus!

Wat plaats je op social media?

Wat je plaatst op social media heet content. Content is er in tekst, beeld en geluid of een mix daarvan. Denk aan video’s, artikelen, infographics, animaties, foto’s en geluidsfragmenten. 

Een speciale app helpt bij het plannen en organiseren van posts op sociale media. Het gaat om een unieke app waarin gemakkelijk content geüpload kan worden. Het enige dat je hoeft te doen is foto’s te uploaden, met een eventuele beschrijving. Het plaatsen van de content wordt daarna automatisch gedaan. 

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.