Ons verhaal

Gert-Jan Mannak en Edwin Snijders zijn de drijvende kracht van Kordaat Ondernemen. Samen brengen ze een schat aan kennis en ervaring mee. Ze kennen elkaar al meer dan 20 jaar en werken sinds 2018 nauw samen om ondernemers te ondersteunen en helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Een activiteit die hen beiden uitstekend ligt!

Maar beide mannen staan natuurlijk niet alleen! Op het kantoor in Hoogeveen werkt een jong team van specialisten op verschillende vakgebieden samen aan het succes van de klanten van Kordaat Ondernemen. Voeg daar het uitgebreide netwerk van externe partijen aan toe, en een pakket diensten waar je ‘u’ tegen zegt, staat voor je klaar!

Hier staan we voor

In een notendop omschreven zorgen we er bij Kordaat Ondernemen voor dat ondernemers in staat gesteld worden zich weer te kunnen richten op hun onderneming. We zeggen daarom niet voor niets ‘het is weer tijd voor ondernemen!’ Dat doen we op de vier gebieden die bij het ondernemerschap horen: administratie, inzicht in bedrijfsprocessen, inzicht in mens en propositie (zowel off- als online) en helpen we je bij het vormgeven van de toekomst van je bedrijf.

Het team van Kordaat Ondernemen in één woord? Enthousiast!

We zijn thuis in de materie, hebben allemaal ons eigen specialisme en zijn daarom allemaal verschillend. Maar,  we hebben één -heel belangrijk-  ding gemeen: we zijn enthousiast! Ons team is super gemotiveerd om voor en met jou aan de slag te gaan!

Gert-Jan Mannak

Directeur/Eigenaar

Met een MBA Business Development, ruime ervaring op managementniveau bij aansprekende bedrijven als Ricoh en Biesheuvel Techniek en een meer dan ruime ervaring als ondernemer mag je Gert-Jan Mannak met recht een Kordaat Ondernemer noemen. 

In zijn vrije tijd is Gert-Jan enthousiast hardloper en hobbykok en is hij voorzitter van ‘Ondernemend Hoogeveen’, de representatieve vertegenwoordiging van het Hoogeveense bedrijfsleven.

Het snijvlak van zakelijke resultaatgerichtheid en de menselijke maat; dat is de plek waar hij het best tot zijn recht komt. Gert-Jan overziet binnen een organisatie zowel de processen als de operatie; het is zijn specialisme om dit vervolgens aan te kunnen scherpen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Gert-Jan richt zich bij zijn werkzaamheden op bedrijfsprocessen en buigt deze om naar businessmodellen die rendement opleveren.

Maar meer dan dat werkt deze Kordaat Ondernemer graag met mensen; hij haalt er veel voldoening uit om mensen in beweging te krijgen, hun talenten te vinden en deze in te zetten. Het vinden van de optimale combinatie tussen de processen en de mensen binnen een organisatie: dáár ligt de kracht van Gert-Jan Mannak!

Edwin Snijders

Directeur/Eigenaar

Zijn brede oriëntatie en stevige theoretische basis aan de Hogeschool Saxion maken van Edwin Snijders een Kordaat Ondernemer pur sang. Verbindend, stimulerend, inspirerend en altijd het beste resultaat: dat zeggen de meeste mensen wanneer je hen vraagt wie Edwin is. 

In zijn vrije tijd gaat Edwin er graag met zijn gezin in de camper op uit en maakt hij tijd vrij voor zijn rol als commissaris bij Theater de Tamboer in Hoogeveen. Voor die rol rondde Edwin onlangs Governance Essentials af; het certificeringsprogramma voor commissarissen en toezichthouders.

Edwin heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van automotive, financiële dienstverlening, retail- en change management. Hij werkte op management- en directieniveau bij bedrijven als Koops Furness, Stern, Broekhuis en Bovemij en was eerder als zelfstandig ondernemer actief in de FMCG-branche en zakelijke dienstverlening. Edwin legt gemakkelijk de verbinding tussen strategie en uitvoering en is voor alle betrokken partijen een toegankelijke gesprekspartner.

Zijn uitgangspunten voor een gedegen samenwerking? Heldere afspraken en duidelijke meetpunten. Hij neemt afstand daar waar nodig en komt in actie waar het moet. Pro-actief en altijd met het doel voor ogen. Daar mag je Edwin Snijders aan houden!

Partners

Herman Haak

Directeur Financieel Kordaat

Een expert op het gebied van financiële dienstverlening; dat is Herman Haak ten voeten uit. Talent voor ondernemerschap en passie voor zijn vak, maken dat Herman door veel mensen de financiële huisarts genoemd wordt!

Mijn werk is advies, niet het verkopen van producten; zo omschrijft Herman zijn werk bij Kordaat Ondernemen. 

Herman volgde een opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Aan de Fontys Hogeschool volgde hij de opleiding Erkend Hypothecair Planner. Zijn financiele kennis breidde Herman verder uit door het volgen van diverse opleidingen aan opleidingsinstituut Lindenhaeghe.

In 2007 werd Herman zelfstandig ondernemer. Gedreven door zijn overtuiging dat financieel advies echt anders kan, startte hij zijn eigen onderneming. Geld maakt niet gelukkig is een uitspraak Herman graag wil nuanceren. Hij is ervan overtuigd dat geld de dingen mogelijk maakt waar je gelukkig van kunt worden. Wanneer je je financien op orde hebt, wordt je leven een stuk relaxter.

Herman richt zich dan ook op vragen als: wat wil je met je geld, wat heb je, wat zijn je doelstellingen, heb je je pensioen in beeld en hoe kun je je dromen realiseren? Kortom: hoe word je je bewust van je financiële situatie?

In zijn vrije tijd brengt Herman graag tijd door met zijn gezin en fotografeert hij niet onverdienstelijk. Daar zou hij dan ook later graag meer tijd aan willen besteden!

Otto de Veen

Directeur Kordaat Verzekeringen

Voor advies in verzekeringen voor zowel de particulier als de zakelijke relaties, bedrijfspensioenen en testamenten ben je bij Otto aan het juiste adres. Sinds 1992 is Otto al werkzaam in de verzekeringen en pensioenen. Met deze 30 jaar ervaring kan hij iedereen voorzien van het beste advies. Het motto van Otto past perfect bij Kordaat Ondernemen om ondernemers telkens een stap verder te helpen: “Stilstand is geen optie”. 

Partner Amersfoort

Richard Timman

Partner Amersfoort

Richard voelt zich thuis in omgevingen waar de markt om verandering vraagt. Hij haalt energie uit het helpen van ondernemers door het inzetten van zijn ervaring. Zoals hij dat zelf zegt…“Dat is het mooiste wat er is..” 

Richard krijgt vooral energie van het tot stand brengen van veranderingen, zeker als het gaat om de koers bepalen van een bedrijf. Hij haalt energie uit het helpen van ondernemers door het inzetten van zijn ervaring. Zoals hij dat zelf zegt…“Dat is het mooiste wat er is..” 

Richard woont sinds 2005 in de mooie bourgondische stad Amersfoort en gaat daar in ieder geval nooit meer weg!  Als de tijd het toelaat is hij vaak op zijn mountainbike te vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast is hij fervent wintersporter en een redelijk golfer. Daarnaast houdt Richard van lekker eten en een goed glas (Italiaanse) rode wijn. 

Richard voelt zich thuis in omgevingen waar de markt om verandering vraagt. Het oprichten van een internationale vestiging van marketingbureau trnd Benelux of het ontwikkelen van een van de eerste online Marketing en eCommerce operaties namens Cewe voor Kruidvat en AH zijn mooie voorbeelden waaruit zijn ervaring spreekt.

Partner Ridderkerk

Peter Rijsdijk

Partner Ridderkerk

Peter Rijsdijk (1967) startte zijn carrière in de wereld van financiën en controlling nadat hij na een accountancyopleiding de HOFAM opleiding afrondde. Als Qualified Controller is Peter thuis in alle facetten van administratie en financieel advies. Hij werkte geruime tijd als boekhouder en financieel adviseur tot hij in 2004 zelfstandig ondernemer werd. De combinatie van ondernemerschap, zijn financiële kennis en het sturen op cijfers  kan Peter binnen Kordaat Ondernemen samenbrengen tot een dienst waarmee hij ondernemers écht verder kan helpen en toegevoegde waarde kan leveren.

Peter is naast zijn werk een fervent schaker en houdt van hardlopen, zwemmen en wandelen. De fysieke sport is voor hem een prima tegenhanger voor zijn andere passie: de Italiaanse keuken!

Medewerkers

Esmée Dijksman

Medewerker Kordaat Boekhouden

Esmee houdt zich dagelijks bezig met de boekhouding en administratie van de opdrachtgevers van Kordaat Ondernemen; van jou dus! Jouw boekhouding is bij Esmee in vertrouwde handen. Met een MBO-4 diploma Bedrijfsadministratie/junior assistent accountant op zak, is Esmee helemaal de juiste persoon voor deze functie. Esmee voelt zich thuis bij Kordaat Ondernemen! Ze kan haar kennis en opleiding helemaal kwijt in haar werkzaamheden. Zoals ze zelf aangeeft: ‘Iedere dag is anders en met zoveel verschillende administraties is het steeds weer uitdagend’. 

In haar vrije tijd geeft de Westerborkse Esmee haar sportieve kant de vrije ruimte. Ze rijdt  paard en gaat ze er graag op uit met haar vrienden.

Bram Ekkel

Medewerker Kordaat Media

Bram is 22 jaar en heeft afgelopen jaar de opleiding Bedrijfskunde afgerond aan de Hanze Hogeschool te Groningen. Bram heeft het afgelopen halfjaar stage gelopen bij Kordaat Ondernemen, dit beviel zo goed dat hij nu na zijn stage werkzaam blijft op de afdeling Kordaat Media.

In zijn vrije tijd is Bram met regelmaat te vinden op het voetbalveld, hij voetbalt bij ZZVV te Zuidwolde. Naast zelf voetballen kijkt Bram ook graag voetbal, of dit nou voor de tv is of in het stadion. Verder spreekt hij graag af met vrienden. 

Chantal Kok

Medewerker Kordaat Boekhouden

Chantal is 19 jaar en woonachtig in Hoogeveen. Op dit moment volgt ze de opleiding Bedrijfsadministratie, tegelijkertijd is ze werkzaam op de boekhoudafdeling om in de praktijk ervaring op te doen. Naast haar werkzaamheden bij Kordaat Ondernemen spreekt ze in haar vrije tijd graag af met vrienden.

 

Jochum Ellen

Medewerker Kordaat Media

Jochum is 18 jaar oud, hij doet de opleiding Marketing en Communicatie niveau 4 op het Drenthe College waar hij in het laatste jaar zit. Jochum is werkzaam bij Kordaat Media waar hij zijn steentje bij wil dragen om betere prestaties te behalen.

In zijn vrije tijd is Jochum werkzaam als barman bij poolcentrum LaBarca. Verder voetbalt Jochum in Steenwijk bij Olde Veste ’54, naast voetbal spreekt hij ook graag af met zijn vrienden. 

Damian van den Brink

Medewerker Kordaat Boekhouden

Damian is 19 jaar oud en volgt momenteel de opleiding Junior Assistent Accountant niveau 4 op het Alfa-College. Daarnaast is Damian werkzaam bij Kordaat Boekhouding waar hij veel kennis wilt opdoen.

In zijn vrije tijd gaat Damian graag naar de sportschool. Verder gaat hij graag uit met zijn vrienden. 

Jamila Kuiper

Medewerker Kordaat Boekhouden

Jamila is 18 jaar oud, wonend in Pesse en studeert Rechtsgeleerdheid aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Jamila houdt zich bezig met de boekhouding en administraties binnen Kordaat Boekhouding.

In haar vrije tijd vindt ze het leuk om met vriendinnen af te spreken, te sporten in  de sportschool als ontspanning, naar feestjes te gaan of op stap in Groningen.

Emma van de Belt

Medewerker Kordaat Boekhouden

Emma is 18 jaar oud, zij doet de opleiding Business Administration & Control Specialist niveau 4. Zij is werkzaam op de boekhoudafdeling. In haar vrije tijd volleybalt zij en spreekt ze graag af met haar vriendinnen.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.