Ons verhaal;
Leer de mensen achter Kordaat kennen

Kordaat ondernemen biedt hulp aan ondernemers bij alle facetten van ondernemerschap.

Ons verhaal

Gert-Jan Mannak en Edwin Snijders zijn de drijvende kracht van Kordaat Ondernemen. Samen brengen ze een schat aan kennis en ervaring mee. Ze kennen elkaar al meer dan 20 jaar en werken sinds 2018 nauw samen om ondernemers te ondersteunen en helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. Een activiteit die hen beiden uitstekend ligt!

Maar beide mannen staan natuurlijk niet alleen! Op onze kantoren in Almelo, Amersfoort, Hoogeveen, Leusden en Ridderkerk werken jonge teams van specialisten op verschillende vakgebieden samen aan het succes van de klanten van Kordaat Ondernemen. Voeg daar het uitgebreide netwerk van externe partijen aan toe, en een pakket diensten waar je ‘u’ tegen zegt, staat voor je klaar!

Hier staan we voor

In een notendop omschreven zorgen we er bij Kordaat Ondernemen voor dat ondernemers in staat gesteld worden zich weer te kunnen richten op hun onderneming. We zeggen daarom niet voor niets ‘het is weer tijd voor ondernemen!’ Dat doen we op de vier gebieden die bij het ondernemerschap horen: administratie, inzicht in bedrijfsprocessen, inzicht in mens en propositie (zowel off- als online) en helpen we je bij het vormgeven van de toekomst van je bedrijf.

Het team van Kordaat Ondernemen in één woord? Enthousiast!

We zijn thuis in de materie, hebben allemaal ons eigen specialisme en zijn daarom allemaal verschillend. Maar,  we hebben één -heel belangrijk-  ding gemeen: we zijn enthousiast! Ons team is super gemotiveerd om voor en met jou aan de slag te gaan!

Esmée Dijksman
Jacelien van der Lei
Danique Korstanje
Alice Uneken
Fleurianne Aalberts
Edwin Snijders
Chantal Kok
Peter Rijsdijk
Xamira de Veen
Gert-Jan Mannak
Michel Wang
Jamila Kuiper
Jeroen Boer
Richard Timman
Ingeborg de Koning
Otto de Veen
Simon Stuifzand
Iris Vredeveld
Robbin van Burg
Lesley Lubbers
error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.