Mensen in de organisatie;
je grootste kapitaal

kordaat mensenwerk helpt ondernemers bij het krijgen en onderhouden van de goede werkgever-werknemer relatie.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Zet op papier hoe jij het wilt hebben

Salarisadministratie

Medewerkers worden beloond. De meest voor de hand liggende beloning is natuurlijk het salaris. Het betalen van de salarissen is een proces waarbij rekening gehouden moet worden met allerlei wet- en regelgeving. Het kan een complex proces zijn waarbij het handig is wanneer je over  bepaalde expertise beschikt. Niet voor niets besteden veel ondernemingen de salarisadministratie dan ook uit.  

Het uitbesteden van de salarisadministratie zorgt ervoor dat jij je als ondernemer kunt richten op dat wat jou beweegt, jouw focus ligt immers op het ondernemen. 

Overweeg jij jouw salarisadministratie uit te besteden? Wij helpen je graag en goed!

Personeelsplanning

Meerdere medewerkers in dienst? Dan kan de personeelsplanning je weleens meer tijd gaan kosten dan je lief is.

We hebben het bij personeelsplanning niet alleen over het maken van een daadwerkelijk rooster. Personeelsplanning gaat ook over de beste match tussen vraag en aanbod. Ervoor zorgen dat je in rustige tijden niet teveel medewerkers aan het werk hebt en in drukke tijden geen handjes tekort komt. 

Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Wij staan voor je klaar!

Maak gebruik van onze HR-specialist

Human Resource Management (HRM of HR) kan best een lastig onderdeel zijn in de bedrijfsvoering. Om jou optimaal te ondersteunen op dit gebied bieden wij je de mogelijkheid om een HR-specialist in te huren. Deze specialist kan jou helpen bij alle onderdelen van het opzetten van een goed personeelsbeleid en de uitvoering daarvan. 

Zo heb jij alle tijd voor je onderneming! Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

Zet Social Media in om jouw business te groeien

Opleiding & Training en Duurzame Inzetbaarheid

Niets zo belangrijk als medewerkers die kundig hun werk doen. Dat betekent dat ze goed getraind en opgeleid moeten zijn. Los daarvan kan het bieden van training en opleiding een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde voor hen betekenen. Voor jou als werkgever kan daarmee het mes aan twee kanten snijden.

Een ander element van Training & Opleiding heeft te maken met de duurzame inzetbaarheid van medewerkers.  Duurzame inzetbaarheid is het tot hun pensioen inzetbaar houden van mensen op zowel de arbeidsmarkt als binnen jouw onderneming. Wanneer je medewerkers beschikken over de juiste kennis en kunde zijn ze beter ‘bestand’ tegen veranderingen binnen de organisatie, maken ze meer kans op arbeidsmarkt in het algemeen en geeft dat meer mogelijkheden om hun carrière fysiek en mentaal gezond te vervolgen.

We kunnen ons voorstellen dat het aanbieden van en in de praktijk bezig zijn met training & opleiding en duurzame inzetbaarheid van je medewerkers (en jezelf!) niet je vakgebied is. Daarom kunnen wij je daarbij helpen. We gaan graag met je in gesprek hoe we je daarbij kunnen ontzorgen.

Zet op papier hoe jij het wilt hebben

Werving & Selectie

De juiste persoon op de juiste plek; super belangrijk wanneer je als ondernemer het werk in je onderneming uit laat voeren door medewerkers. Of iemand de juiste persoon is, begint al bij de zoektocht naar een nieuwe medewerker; bij werving & selectie.

We zijn er eerlijk over: werven en selecteren van medewerkers is een vak; een specialisme. Wanneer het goed uitgevoerd wordt zal het later een hoop zorgen en teleurstellingen kunnen voorkomen.

Met onze dienst Kordaat Mensenwerk kunnen onze specialisten je helpen op dit specifieke vakgebied. We leggen je graag uit hoe we hierbij te werk gaan.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.