Jaarrekeningen

Het opstellen van een jaarrekening; je staat er niet alleen voor!

Een vereenvoudigde dienstverlening

Kordaat Toetsen biedt een vereenvoudigde versie van onze diensten voor het opstellen van de jaarrekening, het deponeren bij de Kamer van Koophandel (KvK) en het uitvoeren van de Vennootschapsbelasting (VPB) aangifte. Deze gestroomlijnde service is ontworpen om kleine bedrijven en startende ondernemers te ondersteunen bij het voldoen aan hun financiële rapportage- en belastingverplichtingen op een eenvoudige en kosteneffectieve manier.

Basisrekening opstellen

We compileren een basisjaarrekening die de financiële positie van jouw bedrijf weergeeft, waardoor je voldoet aan de wettelijke eisen zonder onnodige complexiteit. 

Digitale deponering bij de KvK

We zorgen voor de vereiste deponering van jouw jaarrekening bij de KvK, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over administratieve rompslomp. 

Basis VPB-aangifte uitvoeren

Op basis van de opgestelde jaarrekening voeren we een basis VPB-aangifte uit, waardoor je jouw belastingverplichtingen op tijd en correct kunt nakomen.

Onze vereenvoudigde dienst biedt betaalbare oplossingen en zorgvuldige afhandeling van uw financiële rapportage en belastingaangiften. Hierdoor kan jij je beter concentreren op uw kernactiviteiten en meer tijd en focus als ondernemer benutten. 

Uitgebreide service

Kordaat Toetsen biedt naast het basispakket ook een uitgebreide service voor het opstellen van jouw jaarrekening, inclusief gedetailleerde grondslagen, toelichtingen, deponering bij de KvK en uitvoering van de VPB-aangifte. Deze service geeft u een compleet overzicht van uw financiële situatie en zorgt ervoor dat u voldoet aan alle wettelijke vereisten. Onze dienst omvat het opstellen van de jaarrekening met alle benodigde details, het deponeren ervan bij de KvK en het verzorgen van de VPB-aangifte.

Door te kiezen voor onze uitgebreide service ben je verzekerd van een nauwkeurige jaarrekening die aan alle standaarden voldoet, bespaar je tijd en kun je je richten op jouw kernactiviteiten. Bovendien biedt het je gemoedsrust, wetende dat jouw financiële zaken in handen zijn van experts.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.