eenmanszaak naar bv

Eenmanszaak omzetten naar bv; je staat er niet alleen voor!

Wordt jouw eenmanszaak een BV?

Heb je de knoop doorgehakt? Wil jij jouw eenmanszaak omzetten naar een BV? Wij zijn verheugd om je te ondersteunen bij dit belangrijke zakelijke besluit. Het hele proces van eenmanszaak naar BV hebben we beschreven in 9 stappen die we samen zullen doorlopen.

1

Check beschikbaarheid van BV namen

We zoeken naar geschikte BV-namen die voldoen aan alle wettelijke eisen. 

2

Documenten opstellen door accountant

Onze gecertificeerde accountant stelt belangrijke documenten op, zoals de inbrengbeschrijving en balansen, om een stevige financiële basis te leggen voor de toekomstige groei van je bedrijf.

3

Notariële aktes opstellen

We helpen je bij het vinden van een ervaren notaris die essentiële aktes zal opstellen.

4

Inschrijving bij de Kamer van Koophandel

We zorgen voor de inschrijving van jouw BV bij de Kamer van Koophandel, waardoor jouw bedrijf zichtbaar wordt voor toekomstige partners en opvolgers.

5

Uitschrijven van de eenmanszaak

We nemen alle stappen om je eenmanszaak uit te schrijven, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe ondernemers en bedrijfsovernames.

6

Communicatie met de Belastingdienst

Onze belastingexperts zorgen voor de juiste communicatie met de Belastingdienst, wat essentieel is voor de financiële continuïteit van je bedrijf.

7

Documenten voor de BV opstellen

We stellen alle benodigde documenten op voor je BV, waaronder statuten en aandeelhoudersovereenkomsten, voor een soepele overgang en bedrijfsopvolging.

8

Coaching voor het gebruik van de BV

Persoonlijke coaching en begeleiding worden geboden om je vertrouwd te maken met het beheer van je BV en om financiële beslissingen te nemen die niet alleen je bedrijf, maar ook de lokale gemeenschap ten goede komen.

9

Omzetten van de administratie

Ons team ondersteunt je bij de overgang van je eenmanszaakadministratie naar de BV, wat bijdraagt aan de efficiëntie en continuïteit van je bedrijf.

Wij begrijpen dat dit een ingewikkeld proces kan zijn en staan je graag te hulp!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.