Hulp bij passende structuur aanbrengen
in jouw organisatie

kordaat mensenwerk helpt ondernemers bij het krijgen en onderhouden van de goede werkgever-werknemer relatie.

Organisatiestructuur

Is de strategische planning op orde? Maar heb je het juiste organisatiemodel, de juiste organisatiestructuur gecreëerd? Organisaties kunnen op veel verschillende manieren ingericht worden. Maar hoe weet u welke methode geschikt is voor uw organisatie? Veel organisaties zijn in de loop der jaren op natuurlijke wijze gegroeid naar hun huidige structuur. Maar is het ook een structuur die succes in de toekomst verzekert?

 

Organisatiestructuur maatwerk

Organisatieadvies op het gebied van organisatiestructuur en organisatieplanning is altijd een maatwerktraject dat vraagt om een intensive goede relatie tussen de consultant, het bedrijf en de medewerkers. Elk bedrijf is uniek, dus elk traject is ook uniek! Kordaat Ondernemen denkt met je mee!

Welke invloed heeft de groei op mijn organisatiestructuur?

Uw organisatie is in de loop der jaren meegegroeid met, en misschien wel dankzij, de huidige organisatiestructuur. Daarom is het, naarmate het bedrijf groeit, goed om te kijken of de huidige structuur nog ruimte biedt voor groei. Voldoen de huidige processen nog aan de toegenomen werkdruk en werken we op grotere schaal zo efficiënt mogelijk door?

Hoe richt ik mijn organisatie het beste in?

Om de juiste organisatiestructuur te kiezen, is het belangrijk om te kijken naar hoe de organisatie wil opereren. Zijn flexibiliteit en snel reageren bijvoorbeeld belangrijk? Dan kan bijvoorbeeld een informelere structuur kortere lijnen en veel flexibiliteit bieden. In elke organisatie is dit anders en daarom zal een organisatieadviseur ook heel goed naar uw situatie kijken. Iedere organisatie en situatie is anders!

Wat is de beste organisatiestructuur voor mij?

Het is niet 1, 2, 3 te zeggen. Elke organisatie is anders en heeft andere gewenste kenmerken, dus het creëren van de juiste organisatiestructuur is voor elke organisatie maatwerk. Wij denken graag met u mee om de beste organisatiestructuur voor uw organisatie te vinden!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.