Mijn naam is Michel en ik ben partner bij Kordaat. Mijn passie voor ondernemen begon al op jonge leeftijd, toen ik als negenjarige jongen achter de toonbank stond in het restaurant van mijn ouders. Ik zag de blijdschap van klanten wanneer zij hun bestelling kregen en realiseerde mij dat het leveren van producten en diensten niet alleen financieel belonend is, maar ook een gevoel van voldoening geeft.

Tijdens mijn studie begon ik mijn eigen administratiekantoor en werkte ik als investeerder en financieel coach bij Qredits. Hier ontwikkelde ik een passie voor het helpen van anderen bij het voorkomen van valkuilen waar ik zelf in het verleden mee te maken had. Bij Kordaat ben ik nu verantwoordelijk voor het toetsen en optimaliseren van de financiële situatie van ondernemers, om hen te helpen groeien en succesvol te zijn.

Met mijn achtergrond als auditor bij een big4 en als controller bij grote multinationals, ben ik goed uitgerust om ondernemers te helpen bij het optimaliseren van hun bedrijfsstructuur. Ik geloof dat een solide financiële basis de sleutel is tot succesvol ondernemerschap en daarom werk ik er elke dag aan om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun zakelijke doelen.

In mijn vrije tijd ben ik verloofd en geniet ik van het beoefenen van kickboksen. Het helpt mij om fysiek en mentaal fit te blijven, wat ook van pas komt bij het ondersteunen van onze klanten in het behalen van hun zakelijke doelen.

 

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.