Het gezicht achter FInancieel Kordaat, Herman

Herman

Directeur Financieel Kordaat

Een expert op het gebied van financiële dienstverlening; dat is Herman Haak ten voeten uit. Talent voor ondernemerschap en passie voor zijn vak, maken dat Herman door veel mensen de financiële huisarts genoemd wordt!

In 2007 werd Herman zelfstandig ondernemer. Gedreven door zijn overtuiging dat financieel advies echt anders kan, startte hij zijn eigen onderneming. Geld maakt niet gelukkig is een uitspraak Herman graag wil nuanceren. Hij is ervan overtuigd dat geld de dingen mogelijk maakt waar je gelukkig van kunt worden. Wanneer je je financien op orde hebt, wordt je leven een stuk relaxter.

Mijn werk is advies, niet het verkopen van producten; zo omschrijft Herman zijn werk bij Kordaat Ondernemen. 

Herman volgde een opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Aan de Fontys Hogeschool volgde hij de opleiding Erkend Hypothecair Planner. Zijn financiele kennis breidde Herman verder uit door het volgen van diverse opleidingen aan opleidingsinstituut Lindenhaeghe.

Herman richt zich dan ook op vragen als: wat wil je met je geld, wat heb je, wat zijn je doelstellingen, heb je je pensioen in beeld en hoe kun je je dromen realiseren? Kortom: hoe word je je bewust van je financiële situatie?

In zijn vrije tijd brengt Herman graag tijd door met zijn gezin en fotografeert hij niet onverdienstelijk. Daar zou hij dan ook later graag meer tijd aan willen besteden!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.