Ontmoet Jacelien, een 28-jarige onderneemster. Na haar studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen ontdekte Jacelien al op jonge leeftijd haar passie voor ondernemen. Ze zette haar eerste stappen als succesvolle webshop-eigenaar en verkocht haar webshop met voldoening.

Met een diepgewortelde liefde voor web design, social media en marketing, besloot Jacelien na het verkopen van haar webshop zich om te scholen tot designer. Vervolgens startte ze haar eigen onderneming als allround designer.

De afgelopen jaren heeft ze met veel particulieren en bedrijven samengewerkt aan diverse prachtige projecten, waardoor ze zich heeft ontwikkeld tot een allround design en marketing specialist. Haar expertise omvat niet alleen web design, social media en (online) marketing, maar strekt zich ook uit tot branding, grafisch design en de creatieve directie van evenementen.

In haar vrije tijd staat Jacelien op de dansvloer. Ze danst ze graag Bachata en Salsa. Een aantal jaren geleden werd Jacelien verliefd op de wereld van de latin dans en de rijke cultuur die eromheen hangt.

Naast haar liefde voor dansen heeft Jacelien nog een andere grote passie: koken. Ze laat haar creativiteit de vrije loop in de keuken en bereidt met plezier gerechten uit verschillende landen. Haar passie voor koken brengt ze graag over op anderen, en ze vind het heerlijk om samen met vrienden en familie van haar creaties te genieten.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.