Zijn brede oriëntatie en stevige theoretische basis aan de Hogeschool Saxion maken van Edwin een Kordaat Ondernemer pur sang. Verbindend, stimulerend, inspirerend en altijd het beste resultaat: dat zeggen de meeste mensen wanneer je hen vraagt wie Edwin is. 

In zijn vrije tijd gaat Edwin er graag met zijn gezin in de camper op uit en maakt hij tijd vrij voor zijn rol als commissaris bij Theater de Tamboer in Hoogeveen. Voor die rol rondde Edwin onlangs Governance Essentials af; het certificeringsprogramma voor commissarissen en toezichthouders.

Edwin heeft zijn sporen ruimschoots verdiend op het gebied van automotive, financiële dienstverlening, retail- en change management. Hij werkte op management- en directieniveau bij bedrijven als Koops Furness, Stern, Broekhuis en Bovemij en was eerder als zelfstandig ondernemer actief in de FMCG-branche en zakelijke dienstverlening. Edwin legt gemakkelijk de verbinding tussen strategie en uitvoering en is voor alle betrokken partijen een toegankelijke gesprekspartner.

Zijn uitgangspunten voor een gedegen samenwerking? Heldere afspraken en duidelijke meetpunten. Hij neemt afstand daar waar nodig en komt in actie waar het moet. Pro-actief en altijd met het doel voor ogen. Daar mag je Edwin aan houden!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.