Het is weer tijd voor ondernemen; Je staat er niet alleen voor

Kordaat ondernemen biedt hulp aan ondernemers bij alle facetten van ondernemerschap.

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Onze dienstverlening is breed!

Marketing

Boekhouden

Financieel

Verzekeringen

Iedere dag verse koffie!

Welkom bij Kordaat Ondernemen!

Welkom op onze website! We waarderen het dat je onze site bezoekt. Als je een ondernemer bent (of van plan bent dat te worden), zul je veel van wat we op deze site vertellen, herkennen. Onze ervaring is namelijk dat veel ondernemers worstelen met dezelfde issues: hoe staat mijn onderneming er voor, heb ik wel de juiste mensen op de juiste plek, hoe behaal ik een (nog) beter rendement en waar wil ik eigenlijk naar toe in de toekomst? En natuurlijk: hoe maak ik het beste gebruik van online mogelijkheden?

En ondertussen moet je ook nog ondernemen… Een eenduidig antwoord op al je vragen hebben we niet. Een instant recept voor succes evenmin. Maar wat we je wel kunnen bieden is een optimale ondersteuning bij de verschillende facetten van jouw bedrijf. We kunnen je helpen, adviseren en ondersteunen op het gebied van strategie, inzicht, mens/medewerker en on- en offline uitvoering. Zodat jij weer tijd hebt om te doen waar je goed in bent en blij van wordt. Het is weer tijd voor ondernemen; je staat er niet alleen voor! Kom langs in Hoogeveen voor een kennismakingsgesprek, de koffie staat klaar!

Onze dienstverlening is breed...

Bij Kordaat Ondernemen zijn we van veel markten thuis! Starter of ervaren: we bieden je hulp bij alle facetten van het ondernemerschap. Of het nu gaat om financieel advies, marketing, strategisch ondernemersadvies, het inrichten, automatiseren en/of voeren van je boekhouding of het realiseren van een te gekke website; je bent bij ons op de juiste plek!