Met een MBA Business Development, ruime ervaring op managementniveau bij aansprekende bedrijven als Ricoh en Biesheuvel Techniek en een meer dan ruime ervaring als ondernemer mag je Gert-Jan met recht een Kordaat Ondernemer noemen. 

In zijn vrije tijd is Gert-Jan enthousiast hardloper en hobbykok en is hij voorzitter van ‘Ondernemend Hoogeveen’, de representatieve vertegenwoordiging van het Hoogeveense bedrijfsleven.

Het snijvlak van zakelijke resultaatgerichtheid en de menselijke maat; dat is de plek waar hij het best tot zijn recht komt. Gert-Jan overziet binnen een organisatie zowel de processen als de operatie; het is zijn specialisme om dit vervolgens aan te kunnen scherpen en bedrijfsresultaten te verbeteren. Gert-Jan richt zich bij zijn werkzaamheden op bedrijfsprocessen en buigt deze om naar businessmodellen die rendement opleveren.

Maar meer dan dat werkt deze Kordaat Ondernemer graag met mensen; hij haalt er veel voldoening uit om mensen in beweging te krijgen, hun talenten te vinden en deze in te zetten. Het vinden van de optimale combinatie tussen de processen en de mensen binnen een organisatie: dáár ligt de kracht van Gert-Jan!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.