Ondernemers voor ondernemers

2021 kan nog best wel eens een lastig jaar worden. Lastiger nog dan 2020. En dat jaar gaat nu al als niet bepaald succesvol de boeken in….  Als ondernemer heb je juist nu extra veel ballen hoog te houden. En dat vraagt heel wat van je . Gelukkig kun je bepaalde zaken uitbesteden aan externe partijen. Denk aan het opstellen van de jaarstukken of het doen van je administratie.

Maar, voor welke externe partij kies je dan? Een boekhouder voor je cijfers? Een businesscoach om je te begeleiden? Een fiscalist om de puntjes op de i te zetten? Wij denken oprecht dat er niemand een ondernemer zo goed begrijpt als een ondernemer. Ondernemers spreken immers dezelfde taal, lopen tegen dezelfde zaken aan en vormen meer dan eens elkaars perfecte sparringpartner. Waarom zou
je daarom kiezen voor allerlei verschillende partijen, wanneer je bij één
partij alles kunt vinden?

Kordaat Ondernemen is zo’n partij. We kunnen je helpen, adviseren en ondersteunen op het gebied van strategie, inzicht, mens/medewerker en uitvoering. Alhoewel we -al zeggen we het zelf- een kei zijn in de uitvoering van je administratie, gaan we verder dan alleen de cijfers. We leggen je, in begrijpelijke taal, haarfijn uit wat deze cijfers voor jou en je onderneming betekenen. Niet alleen voor nu, maar ook wat ze betekenen voor de toekomst! Want wat heb je aan cijfers als je niet weet wat ze inhouden en waar je op moet sturen?

Even concreet: zomaar wat vragen. Heeft jouw bedrijf gebruik gemaakt van de NOW- of TOZO-regeling? Of heb je gebruik gemaakt van De Tegemoetkoming Vaste Lasten (TVL) voor MKB-ers? Heb je bijzonder uitstel van belasting gekregen? Of een Klein Krediet Corona aangevraagd? Ja? Weet jij dan welke gevolgen deze regelingen kunnen hebben voor jouw financiële positie komend jaar? Wij  maken daarom niet alleen je huidige situatie inzichtelijk, maar rekenen ook allerlei scenario’s door voor de toekomst. Wat als je omzet daalt, stijgt, je lasten toenemen, je medewerkers moet bijzetten of juist moet loslaten? Wat je ‘wat als-vraag’ ook is, wij beantwoorden ‘m nog voordat jij ‘m hebt kunnen stellen. Omdat we weten wat voor een ondernemer belangrijk is; wij zijn dat namelijk ook. Zo simpel is het.

Wacht daarom niet langer en maak kennis met Gert-Jan Mannak en Edwin Snijders van Kordaat Ondernemen. Een eerste gesprek is altijd vrijblijvend en zonder kosten.

Plan nu, heel eenvoudig,  je afspraak in de agenda van Edwin of Gert-Jan. Wij kijken uit naar je bezoek!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.