KORDAAT ONDERNEMEN GRONINGEN;
JE STAAT ER ALS ONDERNEMER NIET ALLEEN VOOR.

kORDAAT ONDERNEMEN BIEDT HULP AAN ONDERNEMERS BIJ ALLE FACETTEN VAN ONDERNEMERSCHAP

Kordaat Groningen:

Sinds 2023 hebben we onze deuren geopend in Groningen, en ook hier streven we ernaar om ondernemers te ondersteunen met heldere, praktische begeleiding. Bij Kordaat Ondernemen geloven we in recht-door-zee advies, gedreven door onze eigen ervaring als doorgewinterde ondernemers. We begrijpen dat ondernemers, groot of klein, vaak dezelfde uitdagingen tegenkomen. Van het beoordelen van de huidige stand van zaken van je bedrijf tot het optimaliseren van je team, we staan klaar om deze vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar succes.

Hiernaast bieden we op deze locatie ook ondersteuning op het gebied van media onder de vlag van Kordaat Media. Of je nu behoefte hebt aan een doordachte marketingstrategie, het ontwerp van een huisstijl of logo, het bouwen van een professionele website of webshop, het beheer van social media, of het opzetten van advertentiecampagnes, wij hebben de expertise in huis om je te helpen.

Ben jij een ondernemer in de buurt van Groningen? Neem dan gerust contact met ons op!

De mens achter de organisatie:

Ontmoet Jacelien van der Lei, een 28-jarige onderneemster. Na haar studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit in Groningen ontdekte Jacelien al op jonge leeftijd haar passie voor ondernemen. Ze zette haar eerste stappen als succesvolle webshop-eigenaar en verkocht haar webshop met voldoening.

Met een diepgewortelde liefde voor web design, social media en marketing, besloot Jacelien na het verkopen van haar webshop zich om te scholen tot designer. Vervolgens startte ze haar eigen onderneming als allround designer.

De afgelopen jaren heeft ze met veel particulieren en bedrijven samengewerkt aan diverse prachtige projecten, waardoor ze zich heeft ontwikkeld tot een allround design en marketing specialist. Haar expertise omvat niet alleen web design, social media en (online) marketing, maar strekt zich ook uit tot branding, grafisch design en de creatieve directie van evenementen.

In haar vrije tijd staat Jacelien op de dansvloer. Ze danst ze graag Bachata en Salsa. Naast haar liefde voor dansen heeft Jacelien nog een andere grote passie: koken. Ze laat haar creativiteit de vrije loop in de keuken en bereidt met plezier gerechten uit verschillende landen.

Contact

Kordaat Ondernemen Groningen

Wil je contact met ons opnemen? Vooral doen! We gaan graag met je in gesprek (ook als je niet direct klant bij ons wilt worden :-)! Wij kijken uit naar je bericht!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.