Kordaat Media; online marketing bereikbaar voor iedereen die onderneemt

Edwin Snijders en Gert-Jan Mannak, de mannen achter Kordaat Ondernemen, staan al een aantal jaren ondernemers bij wanneer het over ondernemerschap gaat.

‘De basis is daarbij altijd ‘actueel inzicht in de cijfers’. En dan echt met de nadruk op actueel inzicht. Wanneer je dat niet hebt, kun je je bedrijf niet sturen en ook niet adequaat handelen bij onverwachte situaties’, legt Gert-Jan Mannak uit. ‘We merkten echter bij onze opdrachtgevers in toenemende mate behoefte aan advies en oplossingen op het gebied van commercie en promotie in de vorm van online marketing bijvoorbeeld’, gaat Edwin verder.

ALLES ONDER ÉÉN DAK
‘Omdat het voor veel van onze klanten fijn is om alles onder één dak te hebben, hebben we onderzocht op welke wijze wij hen ook op (online) marketinggebied konden ondersteunen. Online marketing maakt immers voor veel bedrijven onderdeel uit van hun business’. Om de meest recente kennis over online marketing in huis te halen, zochten Edwin en Gert-Jan contact met enkele afstudeerders HBO Marketing. Zij gingen met enkele klanten van Kordaat Ondernemen aan de slag met online marketingvraagstukken.

LEERZAAM
‘De pilot was erg leerzaam en verliep daarnaast heel succesvol. Voor ons alle reden om deze tak van sport in een nieuwe service te gieten. Kordaat Media zag daarmee het levenslicht’, aldus een enthousiaste Edwin Snijders. Inmiddels is een aantal studenten in dienst getreden bij het bedrijf en helpen zij ondernemers met hun online marketingstrategie. ‘Denk daarbij aan de bouw van websites (inclusief webshops), social media, zichtbaarheid op het web en slimme campagnes om de verkoop van producten en diensten online te stimuleren. Alles uiteraard vanuit de insteek om de geïnvesteerde effort door de ondernemer minimaal terug te verdienen’, lacht Edwin.

ONDER DE VLAG VAN KORDAAT ONDERNEMEN
Kordaat Media vaart onder de vlag van Kordaat Ondernemen. ‘En dat betekent dat de werkwijze van Kordaat Media hetzelfde is als waar de markt Kordaat Ondernemen van kent: geen lastige termen, slim van opzet en vooral niet moeilijk doen als het ook makkelijk kan’, vertelt Gert-Jan. ‘We zijn er immers om ondernemers verder te helpen en niet om ze met nog meer werk achter de schermen op te zadelen. Zij moeten kunnen ondernemen!’.

JAARPROJECTPLAN
De dienstverlening van Kordaat Media verloopt in abonnementsvorm en is met name bedoeld voor het midden- en kleinbedrijf en de zzp-er. Er wordt voor de ondernemer een jaarprojectplan opgesteld waarin alle (online) marketingactiviteiten worden opgenomen. ‘Zo krijg de ondernemer inzichtelijk wanneer, waar en op welke manier de activiteiten plaatsvinden. Omdat, net zoals bij alle andere aspecten van het ondernemerschap, ook voor online marketing geldt dat inzicht goud waard is. En dat is precies waar wij goed in zijn!’, aldus een trotse Edwin en Gert-Jan.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.