Zakelijk leasen

wat past bij mijn bedrijf?

Voor de zakelijke markt is leasen én elektrisch rijden erg interessant. Dankzij de samenwerking met Gaaan® kunnen wij jou perfect helpen bij zakelijke mobiliteitsoplossingen die passen bij jouw financiële situatie. Kies je bijvoorbeeld voor Operational lease of voor Financial lease? Zij weten wat het beste bij jouw bedrijf past. 

Voordelen Gaaan® voor jouw bedrijf

✔ Advies door een vertrouwde adviseur

✔ Een auto die past bij het financiële plaatje van je bedrijf

✔ Goede aanbiedingen en snel leverbaar

✔ Levering van bijna elk merk in Nederland

✔ Speciale wensen en maatwerk mogelijk

✔ Aanbod van 6 leasemaatschappijen en meerdere importeurs

 

Verschillende leasevormen

Bij deze leasevorm zijn alle vaste kosten in het maandbedrag meegenomen. Bij operational lease beschik je over de auto voor een vooraf afgesproken periode (24 tot en met 60 maanden). Reparatie, onderhoud, banden, verzekering, houderschapsbelasting en vervangend vervoer zijn hierbij inbegrepen.

Bij financial lease zit het net iets anders. Hierbij schaf je zelf de auto aan en financiert deze via financial lease. Hij komt dus in je bedrijfsvoorraad en op je balans te staan. Voordeel is dat liquide middelen in hun bedrijf blijven en je mogelijk profiteert van investeringsaftrek.

Short lease is speciaal voor mensen die op korte termijn of voor een kortere periode een auto nodig hebben. Bijvoorbeeld in verband met reizen voor een tijdelijke opdracht.

Benieuwd naar meer?

Wil je meer weten over zakelijk leasen voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een onafhankelijk beeld van jouw mogelijkheden. Of kijk op www.Gaaan.nu.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.