word weer kapitein op je eigen schip; spar met ons over de te varen koers

Kordaat advies zorgt ervoor dat jij weer plezier krijgt in ondernemen. samen sparren we over jouw onderneming.

Extra advies of een BMC?

Sparren over je onderneming; gedegen kijken naar je business model. Ook dat is mogelijk bij Kordaat Ondernemen. Het Business Model Canvas (BMC) is een middel om op een gestructureerde wijze naar businessmodellen te kijken. We kijken naar de bouwstenen die gezamenlijk een goede beschrijving van je bedrijf maken.  Na deze inventarisering en beschrijving bekijken we samen met jou welke acties er nodig zijn om je businessmodel te vernieuwen. We kijken daarbij naar vragen als: wil je snijden in kosten of juist een nieuwe inkomstenstroom ontwikkelen? Moet je daarvoor misschien een nieuw klantsegment aanboren? etc. etc, Kortom: we brengen je bedrijf, je wensen en mogelijkheden in kaart!

Advies op maat en alleen als het nodig is

Op sommige momenten kan de behoefte aan accountantsadvies ontstaan. Wij merken echter dat ondernemers vaak niet alle zaken bij een accountantskantoor willen onderbrengen. Dat begrijpen we. Die dienst is, met alle respect maar ook in alle eerlijkheid, te kostbaar.

Er zijn echter onderwerpen waarbij de accountant de aangewezen partij is om advies te geven. Kordaat Ondernemen heeft daarom een intensieve samenwerking met Koeleman Accountants.  In Koeleman Accountants hebben we een kantoor gevonden dat bij ons past: ondernemersgericht, snel handelend, korte lijnen, laagdrempelig en met oog voor ondernemerschap in de breedste zin van het woord.

Wanneer het gewenst of nodig is haken we specialisten, zoals een accountant of fiscalist, aan bij onze dienstverlening.

alles onder één dak.

Het is fijn te weten dat we bij Kordaat Ondernemen ook deze specialistische kennis in huis hebben. We bieden je dus echt een complete en optimale dienstverlening! Alles onder hetzelfde dak; da’s wel zo handig en werkt super efficiënt. 

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.