Stagiaire Administratie

Stage lopen bij Kordaat Ondernemen; het echte werk!

Eigenlijk ben je zelf ook een beetje ondernemer wanneer je stage loopt bij Kordaat Ondernemen! Dat maakt je stage net even wat interessanter dan alle andere administratieve/boekhoudkundige stages.

Bij Kordaat Ondernemen stellen we ondernemers in staat zich weer te kunnen richten op hun onderneming. Kordaat Ondernemen biedt hen ondersteuning en advies op de vier gebieden die bij het ondernemerschap horen: administratie, inzicht in bedrijfsprocessen, mens & propositie en toekomst van de onderneming. Kortom; in alles waar de ondernemer mee te maken krijgt, kunnen wij hem bijstaan, ondersteunen en adviseren.

Maar er is meer: we nemen desgewenst óók de gehele administratie uit handen. We werken bijvoorbeeld met pakketten als Yuki, Exact online, SnelStart of Rompslomp. En als het moet verwerken we de oude schoenendoos vol bonnetjes 😉. Daarnaast geven we de ondernemer inzicht in zijn bedrijfsprocessen (dat doen we via een super handig en geavanceerd dashboard) én helpen we hem structuur aan te brengen in zijn propositie. Tot slot kijken we of de juiste mensen op de juiste plek staan en waar de ondernemer eventueel nog extra ondersteuning zou kunnen gebruiken.

Ons werkveld is die van de ondernemer. En daarom moet je, als je onze nieuwe

Stagiaire Administratie

wilt worden, ondernemend zijn.  Je wordt bij ons ingewijd in het complete takenpakket. Controleren en corrigeren van administraties, administreren, rapporteren, adviseren en archiveren; van alles wat wij doen laten we jou proeven. Zo krijg je echt een goed beeld van het vak. En die kop koffie of thee en dat gezellige gesprek aan het begin van de dag? Die horen er ook bij. We willen je graag een eerlijk beeld geven van ons vak. Dat is hard werken, maar op zijn tijd ook hard vieren!

Wat verwachten we van jou:

  • Je studeert Bedrijfseconomie (of Finance & Control), Commerciële Economie of Business Intelligence
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent accuraat, doorziet situaties, ziet het werk liggen en bent oplossingsgericht
  • Je wilt hard werken en alle facetten van het vak leren

Je ziet het: we hebben hoge verwachtingen van jou! Maar de beloning is navenant. We bieden je naast een aantrekkelijke stagevergoeding een stageplek als geen ander!

En? Lijkt het je wat? Overtuig ons dan van jouw capaciteiten en -niet in de laatste plaats- van jouw enthousiasme. Stuur je reactie naar edwin@kordaatondernemen.nl. We nemen daarna contact met je op.

Wil je eerst meer informatie? Edwin Snijders staat je graag te woord; hij is telefonisch bereikbaar via 06 103 069 97.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.