Stagiaire Marketing

Stage lopen bij Kordaat Ondernemen; het echte werk!

Eigenlijk ben je zelf ook een beetje ondernemer wanneer je stage loopt bij Kordaat Ondernemen! Dat maakt je stage net even wat interessanter dan alle andere marketing gerelateerde stages.

Bij Kordaat Ondernemen stellen we ondernemers in staat zich weer te kunnen richten op hun onderneming. Kordaat Ondernemen biedt hen ondersteuning en advies op de vier gebieden die bij het ondernemerschap horen: administratie, inzicht in bedrijfsprocessen, mens & propositie en toekomst van de onderneming. Kortom; in alles waar de ondernemer mee te maken krijgt, kunnen wij hem bijstaan, ondersteunen en adviseren.

Maar er is meer: we nemen desgewenst óók de gehele administratie uit handen. We werken bijvoorbeeld met pakketten als Yuki, Exact online, SnelStart of Rompslomp. Daarnaast geven we de ondernemer inzicht in zijn bedrijfsprocessen (dat doen we via een super handig en geavanceerd dashboard) én helpen we hem structuur aan te brengen in zijn propositie. Tot slot kijken we of de juiste mensen op de juiste plek staan en waar de ondernemer eventueel nog extra ondersteuning zou kunnen gebruiken.

Ons werkveld is die van de ondernemer. En daarom moet je, als je onze nieuwe

Stagiaire Marketing

wilt worden, ondernemend zijn.  Je mag als stagiaire marketing bij ons echt meedenken met onze marketingstrategie en -uitvoering. We hebben immers veel te vertellen en doen dat via verschillende kanalen. Leef je uit en laat je creativiteit de vrije loop. Als het op marketing aankomt kun je jouw opgedane kennis in de praktijk brengen en daarnaast – in het echhie 😉- leren hoe het er in het bedrijfsleven aan toegaat. Na je stage beschik je over een bak relevante werkervaring.  We willen je graag een eerlijk beeld geven wat jouw vakgebied voor ondernemers kan betekenen. Dat is dus hard werken, maar-maak je geen zorgen- op zijn tijd ook hard vieren!

Wat verwachten we van jou:

  • Je studeert HBO Marketing Communicatie (of vergelijkbaar)
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Je bent accuraat, creatief, ziet het werk liggen en bent oplossingsgericht
  • Je wilt hard werken en alle facetten van het vak leren

Je ziet het: we hebben hoge verwachtingen van jou! Maar de beloning is navenant. We bieden je naast een aantrekkelijke stagevergoeding een stageplek als geen ander!

En? Lijkt het je wat? Overtuig ons dan van jouw capaciteiten en -niet in de laatste plaats- van jouw enthousiasme. Stuur je reactie naar edwin@kordaatondernemen.nl. We nemen daarna contact met je op.

Wil je eerst meer informatie? Edwin Snijders staat je graag te woord; hij is telefonisch bereikbaar via 06 103 069 97.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.