Ondernemingsplan maken

Heb je een eigen onderneming maar geen ondernemingsplan? Bij Kordaat Ondernemen willen jou helpen met jouw onderneming, daarom helpen we jou ook met het maken van een ondernemingsplan. Of je nu een plan wilt schrijven voor de UWV of je wilt je onderneming goed in kaart brengen. Een ondernemingsplan is de basis van jouw onderneming, wij helpen je graag om een goede basis te leggen voor jouw onderneming. Hiervoor bieden we drie opties aan:

Ondernemingsplan maken

Door op de onderstaande knop te drukken kom je op een pagina waarbij je gegevens moet invullen. Al deze gegevens worden samengevoegd en hieruit wordt een ondernemingsplan gegenereerd.
Het maken van het ondernemingsplan is geheel gratis.

Ondernemingsplan maken + 1 uur ondersteuning

Bij dit pakket kun je zelf een ondernemingsplan maken door te klikken op de onderstaande knop. Nadat je zelf een plan hebt gemaakt gaan we deze samen bespreken en ondersteunen we jou waar nodig. LET OP: dit pakket biedt 1 uur aan ondersteuning aan en kost 50 euro (incl. BTW).

Ondernemingsplan maken + 5 uur begeleiding

Bij dit pakket kun je zelf een ondernemingsplan maken door te klikken op de onderstaande knop. Vervolgens gaan we samen in gesprek om jou volledig te ondersteunen met het opgestelde ondernemingsplan.

Voor de 5 uur begeleiding wordt in totaal 250 euro (incl. BTW) gerekend.
error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.