KORDAAT ONDERNEMEN RIDDERKERK,
JE STAAT ER ALS ONDERNEMER NIET ALLEEN VOOR.

kORDAAT ONDERNEMEN BIEDT HULP AAN ONDERNEMERS BIJ ALLE FACETTEN VAN ONDERNEMERSCHAP

Kordaat Ridderkerk:

Sinds september 2022 heeft Kordaat Ondernemen zich uitgebreid met een nieuwe vestiging! Peter Rijsdijk heeft een vergelijkbare achtergrond als Gert-Jan en Edwin. Een mooie combinatie, waarmee wij onze diensten nog verder kunnen uitbreiden. Met een hoop ervaring in het ondernemen gaat hij samen verder onder de vlag van Kordaat Ondernemen. Op deze manier bieden wij nu ook in Ridderkerk advies aan ondernemers op alle vlakken van het ondernemerschap. Daarnaast kunnen ondernemers hier natuurlijk ook terecht voor al onze diensten.

Ben je ondernemer in de buurt van Ridderkerk en loop je tegen een vraagstuk aan waar je onze hulp bij kunt gebruiken? Neem dan gerust contact met ons op!

De mens achter de organisatie:

Peter Rijsdijk (1967) startte zijn carrière in de wereld van financiën en controlling nadat hij na een accountancyopleiding de HOFAM opleiding afrondde. Als Qualified Controller is Peter thuis in alle facetten van administratie en financieel advies. Hij werkte geruime tijd als boekhouder en financieel adviseur tot hij in 2004 zelfstandig ondernemer werd. De combinatie van ondernemerschap, zijn financiële kennis en het sturen op cijfers  kan Peter binnen Kordaat Ondernemen samenbrengen tot een dienst waarmee hij ondernemers écht verder kan helpen en toegevoegde waarde kan leveren.

Peter is naast zijn werk een fervent schaker en houdt van hardlopen, zwemmen en wandelen. De fysieke sport is voor hem een prima tegenhanger voor zijn andere passie: de Italiaanse keuken!

Contact

Kordaat Ondernemen Ridderkerk

Wil je contact met ons opnemen? Vooral doen! We gaan graag met je in gesprek (ook als je niet direct klant bij ons wilt worden :-)! Wij kijken uit naar je bericht!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.