Kordaat in je recht;
geen zorgen op juridisch gebied

kordaat in je recht staat ondernemers bij op juridisch vlak

Waar kunnen wij jou bij helpen?

Intellectueel eigendomsrecht

Als iemand zonder jouw toestemming een foto of tekst kopieert, schendt die persoon intellectuele eigendomsrechten. Dit kan ook gebeuren met kleding, design, muziek, etc. Onze advocaten zijn hierin gespecialiseerd en kunnen je adviseren hoe je jouw intellectuele eigendomsrechten kunt beschermen.

Wat kan Kordaat In je recht voor jou betekenen?

Onze professionals helpen je jouw creativiteit, reputatie en goodwill te beschermen. Onze advocaten kunnen je ook adviseren en begeleiden als je aansprakelijk wordt gesteld voor vermeende inbreuk op intellectuele eigendomsrechten van anderen. Onze advocaten hebben een bijzondere affiniteit met de advocatuur en zijn thuis op verschillende gebieden, waaronder de sport- en mode-industrie. We zijn altijd in nauw overleg en gericht op succes om de beste weg voor onze klanten te vinden.

Wij adviseren en procederen over merken-, modellen-, auteursrechten- en naamgevingsrecht. Intellectueel Eigendomsspecialisten van Kordaat In je recht bedienen een breed scala aan cliënten werkzaam in onder andere de retail, mode, (online) media, horeca, bouw, interieur, food en non-profit.  

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.