Edwin Snijders (Kordaat Ondernemen) spreekt op #TYCC2019

meer klantbinding met relevante dashboards

Yuki, DizzyData en Comandi organiseren op 4 november a.s. The Yuki Company Conference 2019 in Utrecht. Hét innovatie event voor moderne accountants, die de volgende stap willen zetten op het gebied van customer happiness, robotic accounting, business analytics reporting en nieuwe digitale business modellen.

De #TYCC19 biedt concrete handvatten, inspiratie en kennis! Met gave sprekers als Olympisch sportcoach Marc Lammers, trendwatcher Sander Duivestein en winstadviseur Femke Hogema. Ook zijn er diverse masterclasses, expert panels en inspiratiesessies. Het thema van de dag is ‘Happiness is back in business!’ In alle sessies zal dit thema terugkomen. Van klantbeleving, verandermanagement, HR, digitaal samenwerken en meer! Hoogeveens ondernemer Edwin Snijders (Kordaat Ondernemen) maakt onderdeel uit van het sprekersprogramma.


Edwin vertelt, samen met Comandi’s Joel Kingma, over de waarde van het juist inzetten van een dashboard voor klanten. Edwin: ’Bij Kordaat Ondernemen werken we met de Comandi dashboards voor onze klanten. In één oogopslag kunnen we de actuele situatie beoordelen en daar waar nodig actie op ondernemen. Met alleen het hebben van een dashboard ben je er, mijns inziens, niet. De kracht ligt echt in het juist toepassen en inzetten van het inzicht dat zo’n dashboard je kan verschaffen. Daarover vertel ik graag meer tijdens de #TYCC2019 in Utrecht’.


Kordaat Ondernemen uit Hoogeveen is een onderneming van Edwin Snijders en Gert-Jan Mannak. Ze kennen elkaar al meer dan 20 jaar en werken sinds 2018 nauw samen om ondernemers te ondersteunen en helpen bij alle facetten van het ondernemerschap. In korte tijd hebben beide ondernemers met Kordaat Ondernemen een snel groeiende klantenkring opgebouwd. Recht door zee-advies. Hollandse nuchterheid en hun eigen specifieke expertise op financieel, commercieel en managementgebied vormen de basis van de dienstverlening van Snijders en Mannak.


De toegang voor het evenement is gratis; je moet je alleen wel even aanmelden via de website.  Je kunt je eigen programma samenstellen door een keuze te maken uit verschillende lezingen, product- en inspiratiesessies. #TYCC19 vindt plaats op 4 november a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht. 

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.