DE BELONING van je medewerkers; wij helpen je met de salarisadministratie

salarisadministratie; JE STAAT ER NIET ALLEEN VOOR!

Eenvoudig je salarisadministratie verwerken

 Je medewerkers zijn je kostbaarste zakelijke bezit. De verwerking van hun salarissen moet daarom nauwkeurig en op tijd gebeuren. Wij ondersteunen je graag met die salarisadministratie. Dat levert jou direct tijd op! We hebben onze dienstverlening gegoten in drie handige pakketten; je ziet ze hieronder.

Bekijk onze pakketten

Basis

Standaard

Het standaard pakket biedt alle onderdelen van het basis pakket, plus:

Uitgebreid

Het uitgebreide pakket biedt alle onderdelen van het standaard pakket, plus:

Wat we voor je kunnen doen

We verzorgen de salarisstroken, loonstaten en journaalposten. We maken de 
aangifte loonheffingen pensioen voor je in orde. We berekenen de loonkosten per uur (incl. werkgeverslasten). De medewerkers ontvangen jaarlijks een correcte en complete jaaropgave. We zorgen voor een automatische koppeling loonsomenquêtes van het CBS

De gegevens en mutaties kun je eenvoudig digitaal aanleveren. Zijn er cao-wijzigingen? Wij voeren ze door. We zorgen daarnaast voor het aanleveren van de  SEPA-betaalbestanden. Je kunt de loonadministratie altijd, en  op elk apparaat, inzien.

Wat levert het je op?

Onze service bespaart jou heel wat tijd; je hebt geen omkijken meer naar jouw loonadministratie. Onze salarisadministratie koppelt met diverse financiële en software pakketten voor projectadministratie. Zo heb je snel en makkelijk inzicht in jouw complete financiële administratie.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.