Als ondernemer ben je zo goed als de mensen die voor je werken

Ken je de uitspraak van Ray Kroc, oprichter van McDonald’s? Hij zei: “Als ondernemer ben je zo goed als de mensen die voor je werken”. Wanneer jij als ondernemer medewerkers in dienst hebt, zul je je hierin zeker herkennen!

De Ray Krocs, Alfred Heinekens of Steve Jobs’ van deze wereld worden vaak bejubeld als de gezichten van de succesvolle bedrijven. Zij zijn de verpersoonlijking van het succes van hun onderneming. Ervaar jij dat ook? Jij bent jouw bedrijf en zeker een belangrijke factor. Maar uiteindelijk zijn het alle mensen die je in dienst hebt die daadwerkelijk de ruggengraat vormen van jouw onderneming. Het succes van jouw dienst of product hangt af van de vaardigheden, toewijding en betrokkenheid van de medewerkers. Zonder een goed team wordt het lastig duurzaam succes te behalen.

Wij zien in onze omgeving dat goede ondernemers het belang van het aannemen en behouden van getalenteerde medewerkers erkennen. Ze zijn immers degenen die klanttevredenheid creëren, producten of diensten leveren van hoge kwaliteit én de reputatie van jouw bedrijf opbouwen. Daarom is het ontzettend belangrijk om te investeren in de ontwikkeling en motivatie van je team.

En dat gaat verder dan alleen maar talent aan trekken. Het gaat om het creëren van een werkomgeving waarin medewerkers zich lekker voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Dit betekent dat je hen kansen voor groei moet bieden, de waarde van samenwerking moet bijbrengen en je hun inzet en prestaties moet waarderen. Geloof ons, dat gaat verder dan een goed salaris! Door te zorgen voor een positieve en ondersteunende bedrijfscultuur zet je een team neer dat bereid is om dat extra stapje te lopen en te werken aan succes.

Hoe je dat doet? Dat is voor iedere onderneming en ondernemer weer verschillend. Maar gelukkig hoef je het niet in je eentje te bedenken (en/of uit te voeren). Met de dienst Kordaat Mensenwerk (van Kordaat Ondernemen) nemen we je die zorg uit handen. We denken niet alleen graag met je mee over de juiste mens op de juiste plaats, maar kunnen ook voor de salarisadministratie zorgen, arbeidscontracten (toetsen en) opstellen én helpen bij zaken als een collectief pensioen of het vaststellen van secundaire arbeidsvoorwaarden. En mocht er toch onverhoopt een vervelende situatie ontstaan, dan kunnen we je ook van dienst zijn met juridisch advies op het gebied van arbeidsrecht. Kortom: wanneer jij je bewust bent van de waarde van je mensen en daarin wilt investeren, kunnen wij je helpen. We doen het graag!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.