KORDAAT ONDERNEMEN AMERSFOORT;
JE STAAT ER ALS ONDERNEMER NIET ALLEEN VOOR.

kORDAAT ONDERNEMEN BIEDT HULP AAN ONDERNEMERS BIJ ALLE FACETTEN VAN ONDERNEMERSCHAP

Kordaat Amersfoort:

Sinds januari 2022 heeft Kordaat Ondernemen zich uitgebreid met een nieuwe vestiging! Richard Timman heeft een vergelijkbare achtergrond als Gert-Jan en Edwin. Een mooie combinatie, waarmee wij onze diensten nog verder kunnen uitbreiden. Met een hoop ervaring in het ondernemen gaat hij samen verder onder de vlag van Kordaat Ondernemen. Op deze manier bieden wij nu ook in Amersfoort advies aan ondernemers op alle vlakken. Daarnaast kunnen ondernemers natuurlijk ook hier terecht voor al onze andere diensten.

Ben jij ondernemer in de buurt van Amersfoort?  Neem dan gerust eens contact op! 

De mens achter de organisatie:

Richard voelt zich thuis in omgevingen waar de markt om verandering vraagt. Hij haalt energie uit het helpen van ondernemers door het inzetten van zijn ervaring. Zoals hij dat zelf zegt…“Dat is het mooiste wat er is..” 

Richard woont sinds 2005 in de mooie bourgondische stad Amersfoort en gaat daar in ieder geval nooit meer weg!  Als de tijd het toelaat is hij vaak op zijn mountainbike te vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast is hij fervent wintersporter en een redelijk golfer. Daarnaast houdt Richard van lekker eten en een goed glas (Italiaanse) rode wijn. 

Richard voelt zich thuis in omgevingen waar de markt om verandering vraagt. Het oprichten van een internationale vestiging van marketingbureau trnd Benelux of het ontwikkelen van een van de eerste online Marketing en eCommerce operaties namens Cewe voor Kruidvat en AH zijn mooie voorbeelden waaruit zijn ervaring spreekt.

Peter Rijsdijk (1967) startte zijn carrière in de wereld van financiën en controlling nadat hij na een accountancyopleiding de HOFAM opleiding afrondde. Als Qualified Controller is Peter thuis in alle facetten van administratie en financieel advies. Hij werkte geruime tijd als boekhouder en financieel adviseur tot hij in 2004 zelfstandig ondernemer werd. De combinatie van ondernemerschap, zijn financiële kennis en het sturen op cijfers  kan Peter binnen Kordaat Ondernemen samenbrengen tot een dienst waarmee hij ondernemers écht verder kan helpen en toegevoegde waarde kan leveren.

Peter is naast zijn werk een fervent schaker en houdt van hardlopen, zwemmen en wandelen. De fysieke sport is voor hem een prima tegenhanger voor zijn andere passie: de Italiaanse keuken!

Contact

Kordaat Ondernemen Amersfoort

Wil je contact met ons opnemen? Vooral doen! We gaan graag met je in gesprek (ook als je niet direct klant bij ons wilt worden :-)! Wij kijken uit naar je bericht!

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.