Richard Timman

Directeur Amersfoort

Richard voelt zich thuis in omgevingen waar de markt om verandering vraagt. Hij haalt energie uit het helpen van ondernemers door het inzetten van zijn ervaring. Zoals hij dat zelf zegt…“Dat is het mooiste wat er is..”

Richard krijgt vooral energie van het tot stand brengen van veranderingen, zeker als het gaat om de koers bepalen van een bedrijf. Hij haalt energie uit het helpen van ondernemers door het inzetten van zijn ervaring. Zoals hij dat zelf zegt…“Dat is het mooiste wat er is..”  

Richard woont sinds 2005 in de mooie bourgondische stad Amersfoort en gaat daar in ieder geval nooit meer weg!  Als de tijd het toelaat is hij vaak op zijn mountainbike te vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast is hij fervent wintersporter en een redelijk golfer. Daarnaast houdt Richard van lekker eten en een goed glas (Italiaanse) rode wijn. 

Richard voelt zich thuis in omgevingen waar de markt om verandering vraagt. Het oprichten van een internationale vestiging van marketingbureau trnd Benelux of het ontwikkelen van een van de eerste online Marketing en eCommerce operaties namens Cewe voor Kruidvat en AH zijn mooie voorbeelden waaruit zijn ervaring spreekt.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.